Dying Light 2 wordt na release minstens vier jaar ondersteund

Dying Light 2 wordt na release minstens vier jaar ondersteund

Techland is van plan Dying Light 2 na release minstens vier jaar te blijven ondersteunen met nieuwe content.

Dat laat lead designer Tymon Smektala weten in een interview met Prankster 101. "We hebben Dying Light 1 vier jaar na release ondersteund, en het plan voor het vervolg is precies hetzelfde. We willen de game blijven ondersteunen na release."

Hij vervolgt: "We weten dat veel fans wachten op downloadbare content, extra materiaal. En we beloven dat we precies dat gaan leveren." De eerste Dying Light is inderdaad jaren ondersteund met nieuwe content, dus Techland heeft zeker de reputatie om dit waar te maken.

Dying Light 2 draait om Aiden, een overlevende in een geïnfecteerde wereld. In de game is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd en hebben mensen zich opgedeeld in verschillend facties. De game verschijnt in de lente van 2020 op PlayStation 4, Xbox One en pc. Daarnaast zou er een versie voor de volgende generatie consoles in de maak zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[Spoiler voor deel 1] Ik dacht dat je aan het einde van deal 1 juist de cure had gevonden? Hebben ze een verklaring gegeven waarom de ziekte dan juist verder gevorderd is?

0

Aanbevolen voor jou