Duurste Asus ROG Ally kost mogelijk 700 dollar

Duurste Asus ROG Ally kost mogelijk 700 dollar

Niet veel duurder dan de duurste Steam Deck-variant

Volgens geruchten kost de duurdere variant van de Asus ROG Ally-handheld 700 dollar.

Dat brengt de doorgaans betrouwbare leaker SnoopyTech. De duurdere variant van het apparaat bevat een AMD Z1 Extreme-chip en moet 699,99 dollar kosten. Over de goedkopere variant met een minder capabele chip doet de leaker geen uitspraak. De gelekte prijs is niet door Asus bevestigd. Eerder onthulde Asus-woordvoerder Ivan Besskyi wel al dat de ROG Ally “gegarandeerd, met tweehonderd procent zekerheid, minder dan duizend dollar” zal kosten.

De ROG Ally draait op AMD-apu’s met een centrale Zen 4-processor en een grafisch RDNA 3-component. De zogenaamde Ryzen Z1 biedt zes centrale rekenkernen, waar de zwaardere Ryzen Z1 Extreme dat opschaalt naar acht kernen. Het scherm heeft een resolutie van 1080p en een verversingssnelheid van 120hz.

Asus hoopt de ROG Ally op 11 mei officieel beschikbaar te stellen. In de aanloop naar die datum moeten de officiële en lokale adviesprijzen nog bekendgemaakt worden, alsmede de specifieke afstellingen van de verschillende versies. In tegenstelling tot eerdere geruchten lijkt Asus vooralsnog alleen een witte editie van de ROG Ally voor ogen te hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou