Dreams krijgt op 22 juli PlayStation VR-ondersteuning

Dreams krijgt op 22 juli PlayStation VR-ondersteuning

PlayStation VR-ondersteuning voor Dreams wordt vanaf 22 juli aan de game toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Media Molecule laten weten. Het was eerder al bekend dat Dreams de vr-headset van Sony zou ondersteunen, maar wanneer precies was voorheen nog niet bekend.

PSVR-ondersteuning is onderdeel van een nieuwe update genaamd Inside the Box. Deze update is gratis voor alle Dreams-spelers en bevat tevens diverse tutorials zodat spelers leren hoe ze in-game spellen voor vr kunnen maken.

Opvallend is dat spelers zelf geen PSVR hoeven te bezitten om toch vr-levels te maken in Dreams.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd waar dit heen gaat! Als er straks echt toffe content gespeeld kan gaan worden in VR kan je als liefhebber er niet meer omheen. Ik wacht ff af op de geluiden uit de community voor dat ik dit aanschaf. Bizar veel potentie wel, zag laatst al wat footage van iemand die z'n eigen Star Citizen-achtige game aan t bouwen was, vraag me af waar het plafond zit van de user-generated creaties, of er een maximum aantal GB en assets is wat er gebruikt kan worden of dat er in theorie maar ongelimiteerd doorgebouwd kan worden en geupload. Zal me er eens wat meer in verdiepen nu er ook VR aan wordt toegevoegd. Edit: Dit beantwoordt mijn vragen grotendeels, voor iedereen die ook nieuwsgierig is hier een link: https://youtu.be/n21Ng01na8Q

0

Aanbevolen voor jou