Dragon Quest Builders 2 tijdelijk gratis speelbaar via Switch Online

Dragon Quest Builders 2 tijdelijk gratis speelbaar via Switch Online

Mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement kunnen vanaf morgen tijdelijk Dragon Quest Builders 2 gratis spelen.

Mensen met een Switch Online-abonnement kunnen via deze nieuwe 'Game Trial' de gehele game verkennen tot 26 april. Daarna moet het spel wel aangeschaft worden om verder te spelen.

In Dragon Quest Builders 2 arriveren spelers op een leeg eiland. Er moeten materialen verzameld worden om een huis en uiteindelijk een dorp te bouwen. De game kan met vrienden gespeeld worden, waardoor spelers samen de spelwereld op kunnen bouwen. Dit scheelt tevens veel tijd. De multiplayer wordt tijdens het spelen van het hoofdverhaal ontgrendeld en is voor in totaal vier spelers.

Gamer.nl gaf een 8,5 aan de game: "Dragon Quest Builders 2 weet met dit vervolg de combinatie van een actie-rpg en een sandboxgame nog aantrekkelijker te maken. Talloze voorwerpen, verschillende bouwstijlen en de vrijheid om te doen en laten wat je wilt biedt een oneindig aantal manieren om te spelen. Hoewel de gevechten laagdrempelig zijn en de game af en toe stroef bestuurt, mag dit de pret niet drukken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk spel, alleen dat je niet geheel creatief kan zijn op je eigen eiland sinds je nog altijd zekere blauwdrukken na moet leven voor het verhaal

0

Aanbevolen voor jou