Doom-film uitgesteld naar herfst 2019

Doom-film uitgesteld naar herfst 2019

De releasedatum van de filmversie van Doom is uitgesteld naar de herfst van 2019. Volgens de filmmakers is er meer tijd benodigd om de speciale effecten van de film te verbeteren, zo zegt Dread Central.

Ondanks het uitstellen van de film zeggen de filmmakers van Universal 1440 dat het voor een goede reden is. Zo wordt gezegd dat de film, na het bekijken, erg veelbelovend oogt. Toch heeft de studio een paar maanden extra nodig om de laatste aanpassingen te implementeren. Dit geldt met name bij de VFX (visuele effecten) die van toepassing zijn op scènes zich allemaal afspelen in de hel.

Alhoewel de studio meldt niets inhoudelijk te gaan veranderen aan de scènes in de hel, wordt wel de omgeving in de film aangepast naar de uitstraling van de game. De nieuwe Doom-film wordt geregisseerd door Tony Giglio die bekend is van onder andere Timber Falls, Extraction en Chaos. In de film spelen onder andere Amy Manson, Nina Bergman, Louis Mandylor.

In 2005 werd de vorige Doom-film uitgebracht waarin rollen werden vertolkt door Karl Urban en Dwayne 'The Rock' Johnson. Er is echter al bekend gemaakt dat de nieuwe Doom-film losstaat van de film uit 2005.

Doom wordt verwacht uit te komen in de herfst van 2019.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel benieuwd, vermoedelijk dat Doom: Eternal ook wel rond die tijd uitkomt dan.

0
test

Wat een hels karwei. 😆

0

Aanbevolen voor jou