Don't Starve naar PlayStation Vita | Gamer.nl

Don't Starve naar PlayStation Vita | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game komt uit onder de naam Don't Starve: Giant Edition en zal naast het originele spel ook alle content bevatten die via updates is uitgebracht, evenals de uitbreiding Reign of Giants. Corey Rollins van Klei Entertainment geeft aan: "Sinds we Don't Starve: Console Edition oorspronkelijk op de PlayStation 4 uitbrachtten, hebben veel mensen gezegd dat zij de game ook onderweg op hun Vita willen spelen. Wij zijn het er mee eens!"

Het is nog niet bekend wanneer de Vita-versie wordt uitgebracht. Ondertu en werkt Klei Entertainment ook aan het brengen van de Reign of Giants-uitbreiding naar de PlayStation 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou