Dolph Lundgren zou in spin-off-serie van The Witcher spelen

Dolph Lundgren zou in spin-off-serie van The Witcher spelen

Serie draait mogelijk om de Rats

Acteur Dolph Lundgren claimt een rol te hebben in een spin-off serie van The Witcher.

Dat meldt hij aan de Zweedse publicatie Afronbladet (via Eurogamer). Hij zegt daarin op dit moment in Zuid-Afrika te zijn om een spin-off-serie van The Witcher te schieten. 

Er wordt gespeculeerd dat de serie, die nog niet officieel is aangekondigd, om de Rats draait - jonge dieven uit Nilfgaard die in het Time of Contempt-boek worden geïntroduceerd. Het derde seizoen van The Witcher behandelt de gebeurtenissen uit dit boek, en mogelijk volgt daarna dus een spin-off serie rondom deze dieven.

Het is niet duidelijk welke rol Lundgren zou spelen, al wordt gespeculeerd dat het die van Leo Bonhart zou zijn. Lundgren heeft een lange acteercarrière, maar hij is vooral bekend voor zijn rollen in Rocky 4, The Expendables en Universal Soldier.

Het eerste deel van het derde seizoen van The Witcher verschijnt op 29 juni op Netflix. Het tweede deel komt op 27 juli uit. Het is het laatste seizoen waarin Henry Cavill de rol van hoofdpersonage Geralt of Rivia speelt. Liam Hemsworth neemt het stokje daarna over.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou