Documentaire toont ontwikkelproces Microsoft Flight Simulator

Documentaire toont ontwikkelproces Microsoft Flight Simulator

Een nieuwe documentaire van YouTube-kanaal Noclip toont hoe de Microsofts Flight Simulator werd ontwikkeld.

In de documentaire spreekt ex-Gamespot-redacteur Danny O'Dwyer met Flight Simulator-hoofd Jorg Neumann en medeoprichter van Asobo Studio Sebastian Wloch. De ontwikkelaars vertellen onder andere over de geschiedenis van de franchise en de technologie achter de wereld en de systemen van de game.

Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar voor pc. Een Xbox-versie is nog in ontwikkeling. De game is ook genomineerd voor een Game Award voor beste sim-/strategiegame.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Noclip is sowieso een erg leuk kanaal om te volgen. Veel goede en leuke game docu's

0
test

@woutzorz THX

0
test

@woutzorz Noclip is goud, naar zijn meet geweest in Amsterdam toen zij kwamen voor HZD. Kwam daar Lucas van g.nl ook tegen.

0

Verreweg de meest technisch uitdagende "game" gemaakt. Niet normaal wat een data hier gebruikt wordt. En dan zijn er nog mensen die denken dat "de Cloud" maar een buzzwoord is. Bedenk eens hoe je dit gaat berekenen met je PC`tje dan...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver ik bedoel tijdens het ontwikkelproces. Het vertalen van de data naar landscapes/cities/infrastructure, dat zal wel worden berekent mbv massive amount of data. In de Cloud, wordt ook genoemd volgens mij in bovenstaande documentaire.

0

Aanbevolen voor jou