Diverse indiegames getoond tijdens Humble Games Showcase

Diverse indiegames getoond tijdens Humble Games Showcase

Waaronder Bō: Path of the Teal Lotus en Stray Gods

Gisteravond werd de nieuwe Humble Games Showcase uitgezonden, waarin diverse indiegames werden onthuld en getoond.

Zo werd de met de hand geanimeerde adventuregame #Blud onthuld, de eerste game van Exit 73. Daarin volgen we het leven van tiener en vampierjaagster Becky Brewster. Spelers moeten in deze creatieve versie van een actie-rpg school, interactie met vrienden en op monsters jagen succesvol zien te combineren. De game komt in 2024 naar Steam.

Watch on YouTube

Stray Gods: The Role Playing Musical was al lang en breed aangekondigd, maar werd wederom getoond tijdens de Humble Games Showcase. De game is geschreven door Dragon Age-schrijver David Gaider en volgt het verhaal van een jonge vrouw genaamd Grace (Laura Bailey) die speciale krachten krijgt van de 'laatste Muze' wanneer ze sterft. Grace wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van bovenstaande Muze en heeft drie dagen om haar onschuld te bewijzen voordat haar familie, mythische wezens genaamd de Chorus, haar executeren. De game komt op 3 augustus uit op pc.

Watch on YouTube

Nieuw was Lost Skies van Bossa Studios. De game wordt beschreven als openwereld co-op-adventure waarin maximaal zes spelers een wereld bestaande uit zwevende eilanden verkennen met grijphaken en door het bouwen van luchtschepen. De game is geïnspireerd door de vorige game van de ontwikkelaar, Worlds Adrift, dat in 2019 offline ging, en moet in 2024 op pc verschijnen.

Watch on YouTube

Er werd ook een vervolg aangekondigd op de top-down 2D-roguelike Wizard of Legend. Het vervolg pakt de gameplay uit het eerste deel en combineert het met 3D-graphics, uitgebreidere verhaallijnen en online co-op voor maximaal vier spelers. Het spel komt in ieder geval op Steam uit, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Stormy Nights komt op een nog onbekend moment met de pc-game Breeze in the Clouds, een tweedimensionale actie-adventuregame met een corgi genaamd Breeze in de hoofdrol. Het beestje heeft speciale krachten gerelateerd aan het weer en neemt het in de fantasievolle wereld van Tropolis op tegen diverse vijanden.

Watch on YouTube

Bō: Path of the Teal Lotus was al eerder aangekondigd, maar werd tijdens de Showcase weer getoond. Het is een 2.5D-actie-platformer van Squid Shock Studios waarin spelers de 'Celestial Blossom' Bō besturen en van vorm kunnen veranderen om een wereld gebaseerd op Japanse folklore te verkennen. Vooral de grafische stijl springt daarbij in het oog. De game moet ergens volgend jaar op pc verschijnen.

Watch on YouTube

Hieronder is de gehele Humble Games Showcase te bekijken, waarin ook andere games de revue passeren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou