Diddy Kong-pack voor Mario Kart Tour kost 44 euro

Diddy Kong-pack voor Mario Kart Tour kost 44 euro

Mario Kart Tour’s Diddy Kong-pack is beschikbaar gesteld voor een bedrag van 43,99 euro.

Een nieuwe Mario Kart Tour-update met een Tokio-thema is van start gegaan, met daarbij een aantal nieuwe toevoegingen aan de game. Eén zo’n toevoeging is de Diddy Kong-pack. Met de Diddy Kong-pack krijg je negentig Rubies, één quick ticket en Diddy Kong, maar dan moet je wel even 43,99 euro op tafel leggen.

Als je los negentig Rubies wil kopen, kost dat 68,70 euro, voor de laatste 21,30 euro ontvang je dus Diddy Kong en één quick ticket. Als we even een kijkje nemen op Google dan is er te zien dat Mario Kart 8 Deluxe voor de Switch te koop is voor 44,- euro en dan krijg je een stuk meer, namelijk de volledige game. Prijzen in Mario Kart Tour zijn over het algemeen wat over de top, zo kost een Mario Kart-tour abonnement meer dan Nintendo Online.

Erik Nusselder gaat verder in op de ogenschijnlijke hebberigheid van Nintendo, in zijn recente column zegt hij onder andere het volgende over de acties van Nintendo; “Kort gezegd heeft Nintendo het moeilijk op telefoons. Hun vorige game, Dr. Mario World, werd vaak gedownload, maar brengt maar weinig geld in het laatje.” Lees hier meer.

mario kart tour

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziek... 🤔 Heb 'm een paar minuten geprobeerd en was er gelijk klaar mee🤔

0
test

Ik heb diddykong gewoon vrijgespeelt zonder een cent erin te steken... vermaak me met de game zonder geld aan uit te geven...

0
test

@vjiezze vir ik ook was me eerste character die ik vrijspeelde.

0
test

@vjiezze vir jup heb ik ook, speel het nog steeds elke dag zonder een cent uit te geven.

0

Aanbevolen voor jou