Dice: 'Battlefield-games kwamen altijd 2 jaar na elkaar' | Gamer.nl

Dice: 'Battlefield-games kwamen altijd 2 jaar na elkaar' | Gamer.nl

Mario Tennis is misschien wel de beste sportieve spin-offreeks van Mario's reguliere avonturen. Vooruit, na Mario Kart dan. Feit is dat de even robuuste als toegankelijke gameplay van de serie ons vaak uitstekend vermaakt hebben. Jammer genoeg is die essentie vrijwel compleet uitgehold in het nieuwste deel voor de Wii U.

"Ik denk dat het de moeite waard is om op te merken dat Dice iedere twee jaar (of sneller) een Battlefield-game heeft uitgebracht. EN Mirror's Edge.", aldus community manager Ian Tornay. Hij stelt dat Dice zich op dit moment in een van de best mogelijke posities bevindt om een nieuw deel te maken, omdat de Frostbite 2-engine "volwa en" is geworden. Ook zegt hij dat Dice goed geluisterd heeft en blijft luisteren naar feedback vanuit Battlefield 3.

Over de bèta van Battlefield 4 zegt hij dat deze niet enkel toegankelijk zal zijn voor mensen die de Limited Edition van Medal of Honor: Warfighter kopen. Er zijn ook andere, nog niet aangekondigde, manieren om hier toegang tot de krijgen. Wel benadrukt Tornay dat de Limited Edition van MOH: Warfighter de enige optie is die daadwerkelijk garantie biedt op een plek. De bèta begint in de herfst van 2013. Naar verwachting lanceert Battlefield 4 later dat jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou