Details Pokémon Home-ondersteuning Pokémon Brilliant Diamond, Shining Pearl en Legends: Arceus bekend

Details Pokémon Home-ondersteuning Pokémon Brilliant Diamond, Shining Pearl en Legends: Arceus bekend

Er zijn meer details bekend over Pokémon Home-ondersteuning voor de nieuwste Pokémon-spellen Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus.

De details zijn afkomstig van Serebii, dat ook enkele screenshots bemachtigde. Met versie 2.0 van Pokémon Home wordt het mogelijk om pokémon van en naar de recentste Pokémon-spellen te halen. Pokémon die uit Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl (BDSP) komen zullen in Pokémon Legends: Arceus verschijnen in een Strange Ball, en andersom geldt hetzelfde.

Gebruikers die pokémon uit BDSP naar Pokémon Home sturen krijgen als cadeau een Turtwig, Chimchar en Piplup met Hidden Ability’s. Wie pokémon uit Legends: Arceus naar Home stuurt krijgt een Rowlet, Cyndaquil en Oshawott met hogere Effort-levels. Met de update wordt ook de Pokédex-informatie uit de nieuwste spellen in Home verwerkt, maar die is alleen in te zien als de betreffende pokémon daadwerkelijk in het spel zijn gevangen

Omdat de aanvallen die pokémon in BDSP en Legends: Arceus kunnen uitvoeren anders zijn dan in spellen uit vorige generaties, zullen de moves van de pokémon niet te zien zijn in Pokémon Home. Pas als ze weer naar een ander spel worden gestuurd zal in dat spel bepaald worden welke aanvallen de pokémon krijgt, gebaseerd op het level van de pokémon.

Pokémon die via BDSP en Legends: Arceus naar Home worden gestuurd, vervolgens in een ander spel nieuwe aanvallen leren, en daarna weer via Home naar het originele spel worden gestuurd, krijgen hun originele aanvallen terug. Speciale pokémon uit Brilliant Diamond en Shining Pearl die maar één keer per spel te vangen zijn kunnen ook maar één keer per savebestand naar Home worden gestuurd.

Tot slot worden met Pokémon Home-versie 2.0 nieuwe stickers en achievements beschikbaar. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als leek in de moderne pokemon games: Is pokemon home een online PC (waar je je Pokemon in-game opslaat), zodat je je eigen collectie kunt overzetten naar nieuwere/andere games in de serie?

0
test

@Vogeltje Exact! Maar als je de free version neemt kan je maar 30 Pokemon opslaan. Neem je premium dan kan je alles doen en een paar duizend Pokemon opslaan. Er is ook een mobiele app voor wat het ruilen van Pokemon veel makkelijker maakt als je even onderweg bent.

0
test

Dat werd wel eens tijd zeg. Zijn een half jaar verder en nu pas kunnen we HOME ervoor gebruiken. Ronduit slecht voor een service waar je 15 euro per jaar voor betaald.

0
test

@Snafu9 Was met Sword & Shield ook zo dat het ff duurde. Zullen ze wel doen omdat je anders bij het begin van het spel gelijk lvl 100 pokemon kan overzetten en het spel heel makkelijk maken (zou nu alsnog ook kunnen, ik doe ook maar een gok naar de reden)

0
test

@Sisko Daar zat ik ook al aan te denken hoor dat dit de reden is. Zorg er dan voor dat deze service beschikbaar wordt als je de Pokemon League heb uitgespeeld. Dan heb je in ieder geval de post game uitgespeeld zoals Pokemon dat wilt dat je dat doet. Daar kan ik veel beter inkomen dan nu. Ook met Legends Arceus is dit een perfecte game om je shiny dex een beetje aan te vullen. Gelukkig duurt het niet lang meer.

0
test

klopt

0

@Sisko Zul je weinig aan hebben gezien ze dan niet luisteren in game

0

Aanbevolen voor jou