Derde A Plague Tale-game afhankelijk van reacties op Requiem

Derde A Plague Tale-game afhankelijk van reacties op Requiem

Het hangt af van hoe fans op het vandaag uitgekomen A Plague Tale: Requiem reageren voordat men besluit of er een derde deel in de reeks ontwikkeld wordt.

Dat meldt regisseur Kevin Choteau op PlayStation Blog. "Ik denk dat (A Plague Tale: Requiem) voor nu het einde is. Maar we laten de deur altijd op een kier staan en wachten af wat de spelers er van vinden. We willen hun reacties peilen voordat we een beslissing maken. Zij zijn de drijvende veer van onze productie. Als ze wat we maken niet leuk vinden, dan moeten we iets anders gaan doen."

A Plague Tale: Requiem is sinds vandaag verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Game Pass en Nintendo Switch via de cloud. In het vervolg keren zus en broer Amicia en Hugo terug en reizen ze af naar Zuid-Frankrijk. De game speelt zich net als het eerste deel af in een tijd waar de Zwarte Dood om zich heen slaat.

De game scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "A Plague Tale: Requiem is in alle opzichten een stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger. De game staat niet alleen symbool voor de volwassenwording van heldin Amicia, maar ook voor Asobo als ontwikkelaar. Het resultaat is een prachtig en hartverscheurend verhaal, enkel bezoedeld door een gekunsteld slot."

A Plague Tale: Requiem

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tot nu toe is het gewoon een prima spel van wat ik gespeeld heb. Weet niet hoe dit deel afloopt maar als het een open einde is zie ik graag een deel 3.

0
test

Een van mijn favoriete franchises in gaming geworden dus hoop dat het 3e deel er komt. Ontvangst van Requiem is meer dan goed dus ga er wel vanuit. Eerste uur van Requiem gespeeld en zit er meteen weer helemaal in.

0

Aanbevolen voor jou