Demo van Mario + Rabbids: Sparks of Hope uitgekomen

Demo van Mario + Rabbids: Sparks of Hope uitgekomen

Nintendo en Ubisoft hebben een demo van Mario + Rabbids: Sparks of Hope uitgebracht.

De demo kan gratis binnengehaald worden via de Nintendo Switch eShop en beslaat ongeveer de eerste twee uur van het vorig jaar uitgekomen spel. 

De release van de demo is geen toeval; de eerste betaalde dlc is nu ook uit in de vorm van The Tower of Doooom. Hierin moeten spelers zich een weg naar de top van een procedureel gegenereerde toren zien te vechten. Hierna moeten nog twee betaalde uitbreidingen verschijnen. Lees hier meer over de inhoud van deze dlc.

Mario + Rabbids Sparks of Hope kwam vorig jaar uit op Nintendo Switch. In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages. Het spel is een vervolg op Mario + Rabbids Kingdom Battle. Dat is een strategische game, waarin spelers en vijanden om de beurt aanvallen. Het vervolg biedt soortgelijke tactische gameplay.

Het spel ontving van Wesley Akkerman een 8,5 op Gamer.nl: "Mario + Rabbids Sparks of Hope haalt als vervolg het onderste uit de kan. Het skelet van het origineel is intact gebleven, maar bijna heel het gameplaysysteem is op de schop gegaan. Dat pakt goed uit, aangezien spelers veel meer bezig gehouden worden en daarin ook veel vrijer zijn. De gevechten zijn soms aan de lange kant, maar dat is één van de weinige problemen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou