Death Stranding Director's Cut komt woensdag uit op pc

Death Stranding Director's Cut komt woensdag uit op pc

De Director's Cut van Death Stranding is vanaf aanstaande woensdag verkrijgbaar op pc. Er is een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

De datum van de pc-versie van de Director's Cut werd in januari al bekendgemaakt, maar tijdens de lente-editie van de Future Game Show werd een nieuwe trailer getoond.

Het spel verschijnt op Steam en Epic Games Store en gaat 39,99 euro kosten. Mensen die het origineel in bezit hebben kunnen voor een tientje upgraden naar de Director's Cut. Savedata uit het origineel kan ook meegenomen worden.

De Director's Cut van Death Stranding verscheen afgelopen september op PlayStation 5. De game bevat veel nieuwe content, waaronder nieuwe missies, wapens, voertuigen en manieren om pakketjes rond te brengen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik moet deze game eigenlijk nog steeds uitspelen. Maar na de 100e keer mij weer dezelfde route terug sturen was ik er wel een beetje klaar mee.

0

@incarnatus Ja eens. Toen ik dit spel begon te spelen was ik er echt diep van onder de indruk, maar met name als je het tutorial gebied verlaat dan kom je in een veel groter en leger stuk wereld terecht en dan komt er echt heel veel rek in de game waar je meer bezig bent met zorgen dat je niet op je muil valt om maar heel langzaam van A naar B te komen zonder dat er echt heel veel om je heen gebeurd. Ik begon me meer te irriteren dan dat ik me uitgedaagd voelde. Er zijn wel meer bandits maar die zijn nou niet echt heel erg moeilijk om te ontwijken ( / tegen de vlakte te slaan), zelfs zonder de counter ping. Op dat moment moest ik echt afhaken en ik heb me niet gekieteld gevoeld om weer eens verder te gaan enkele maanden later.

0

@gimbal2 Als ik dat zo lees ben ik blij dat ik de game niet aageschaft heb. Daarbij twijfel ik dan ook aan de genialiteit van Kojima als lees over dit soort gameplay. Ik kan me niet voorstellen dat heel veel mensen het eindeloos dezelfde route heen en weer lopen als erg leuk ervaren, maar begrijp ik het niet goed

0
test

Je hebt geen PC nodig om bij PostNL te werken

0
test

@Mailbox Hahahahahahahahahahahaha!!! PostNL! Hoe verzin je het! Hahahahaahaha! Geweldig! Niet alsof we dit niet al 250000 keer eerder hebben gehoord. Wat een originele grap. Man, jij bent me er eentje hoor.

0
test

@The_Stifmeister @Messtranor Dank jullie, ik vond hem zelf ook grappig

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Mailbox Een mailbox met een postnl grap. Dat vind ik dan wel weer grappig.

0

Aanbevolen voor jou