Dead or Alive 5 in september | Gamer.nl

Dead or Alive 5 in september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De serie Dead or Alive werd onder andere bekend door de grote schuddende boezems van de vrouwelijke vechters. Dit vijfde deel wordt gemaakt door een nieuw team, dat in februari zei de de focus te willen verleggen. "Het oude team stond bekend om het maken van spellen met twee primaire elementen: seks en geweld", vertelde de nieuwe producent Hayashi. "Het nieuwe team wil naar een nieuw niveau - een richting met emotionele ervaringen die spelers kunnen raken."

Begin mei werd bekend dat de beweging van de borsten niet alleen verschilt per vechter, maar ook wordt beïnvloed door de kleding die de vrouwelijke vechtersbazen dragen. Bovendien zal de mate van transparantie ook per outfit verschillen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou