Dead Island 2, The Dark Pictures Anthology en meer naar GeForce Now

Dead Island 2, The Dark Pictures Anthology en meer naar GeForce Now

Priority-abonnement van een halfjaar nu beschikbaar met 40 procent korting

Games als Dead Island 2 en The Dark Pictures Anthology worden toegevoegd aan Nvidia's GeForce Now-service.

Het gaat onder andere om Dead Island 2, dat morgen op de releasedatum van het spel op de service verschijnt. Ook de vier games in de The Dark Pictures Anthology (Man of Medan, Little Hope, House of Ashes en The Devil in Me) zijn speelbaar via de service. Tot slot zijn F1 2021, Survival: Fountain of Youth en een demo van Monster Hunter Rise: Sunbreak toegevoegd.

Tot 21 mei kunnen mensen met 40 procent korting een Priority-abonnement op GeForce Now van een halfjaar nemen. Met dit abonnement hoeven mensen minder lang op servers te wachten en kunnen er speelsessies van zes uur gehouden worden. Ook kan er gestreamd worden vanaf meerdere apparaten. Dit abonnement kost nu tijdelijk 29,99 euro voor een halfjaar.

GeForce Now is een cloudgamingdienst waarmee spelers voor een vast bedrag per maand games die ze al bezitten kunnen streamen. De dienst is beschikbaar op pc, smartphones en verschillende televisies.

Erik Nusselder gaf een 6 aan Dead Island 2: "Dead Island 2 voelt hopeloos gedateerd en simplistisch. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou