Dead Island 2 komt volgend jaar naar een 'ander platform'

Dead Island 2 komt volgend jaar naar een 'ander platform'

Steam of Switch 2?

Het eerder dit jaar uitgekomen Dead Island 2 verschijnt in de loop van volgend jaar op een "ander platform".

Dat heeft Embracer Group-CEO Lars Wingefors laten weten bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers (via VGC). Hij meldt dat de game, die afgelopen april op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One verscheen, verkoopt naar verwachting, maar dat er dit en volgend jaar nog meer content naar de game komt, wat er voor moet zorgen dat de game blijft verkopen. "En als we vooruitkijken naar volgend jaar, hebben we een release op een ander platform wat de verkoop ook aanjaagt."

Het is niet bekend over wel platform Wingefors praat. Een mogelijkheid is dat hij het over Steam heeft, waar de game op moment van schrijven niet beschikbaar voor is. Een andere optie is dat het om de Switch of de nog onaangekondigde opvolger gaat. De nieuwe Nintendo-console komt volgens geruchten ergens in de tweede helft van 2024 uit.

Duidelijk is in ieder geval wel dat er twee uitbreidingen voor Dead Island 2 in de maak zijn. Haus verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar en SOLA Festival in het tweede kwartaal van 2024. Beide uitbreidingen maken onderdeel uit van de Expansion Pass.

Erik Nusselder gaf een 6 aan de PS5-versie van het spel: "Dead Island 2 voelt hopeloos gedateerd en simplistisch. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nee joh.. iOS. Wel logisch blijven nadenken, hé! 😜

0

Aanbevolen voor jou