De Pokémon Presents uit onze dromen (en Kirby)

De Pokémon Presents uit onze dromen (en Kirby)

De Pokémon Presents van dit jaar is aangekondigd, en de verwachtingen zijn weer veel te hoog. GBA-games naar de Switch, DLC voor Pokémon Scarlet en Violet en misschien wel een nieuwe remake? Cody en Jacco dromen van wat er deze week gaat gebeuren. Ook doen ze een voorlopige review van Kirby's Return to Dreamland Deluxe.

Voor de liefhebbers: onze introtune

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is wel een heel klein vakje om in te schrijven. Het wordt wel iets breder tijdens het typen maar de knop 'opmerking plaatsen' die er rechts van staat neemt een hoop ruimte in.

0

Aanbevolen voor jou