De map maker van de Escape-modus uit Gears 5 in beeld

De map maker van de Escape-modus uit Gears 5 in beeld

Het is in de Escape-modus van Gears 5 mogelijk om eigen maps te maken. Dit wordt uitgebreid getoond in een nieuwe video.

Spelers kunnen diverse soorten kamers aan elkaar verbinden en ook aanpassen hoeveel en wat voor soort vijanden er in elke kamer aanwezig zijn. Ook de soorten wapens en hoeveelheid ammunitie is volledig aanpasbaar. Na het bouwen kan men met de camera door het level heen gaan om een laatste blik te krijgen.

Vervolgens kan er meteen met de map gespeeld worden in de Escape-modus, zowel in lokale als online multiplayer. Escape is een co-op modus waarin spelers vijanden aanvallen terwijl ze proberen steeds verder in een level te geraken. Het is daardoor het tegenovergestelde van Horde, waarin spelers één locatie proberen te verdedigen. Het einddoel is een bom plaatsen in de thuisbasis van de Locust en die te laten ontploffen.

Gears 5 komt op 10 september uit op Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me een vette toevoeging. Ik vind het altijd wel leuk om met die editors te prutsen. En downloaden van andermans mappen is ook altijd wel aardig voor herspeelbaarheid.

0

Aanbevolen voor jou