De herfstuitverkoop van Steam begint morgen

De herfstuitverkoop van Steam begint morgen

Morgen gaat de herfstuitverkoop op Steam van start.

De 'Steam Autumn Sale' begint morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd en loopt tot en met 29 november. Waar Steam Sales de laatste tijd vaak een specifiek thema hebben waar de met korting verkrijgbare games onder vallen, lijken er dit keer allerlei soorten spellen met korting verkocht te gaan worden. Welke games er precies allemaal met korting aangeboden worden is nog niet bekend, maar de trailer voor de uitverkoopt toont in ieder geval games als Stray, Hitman 3 en Cyberpunk 2077.

De jaarlijkse Steam Awards beginnen morgen ook. Via Steam kan men spellen nomineren voor diverse categorieën, waaronder game van het jaar, vr-game van het jaar en meest innovatieve gameplay. Een nieuwe award wordt weggegeven voor 'beste game voor onderweg'. Meer informatie over de Steam Awards en de aankomende herfstuitverkoop is hier te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat de dead space remake pas in januari komt. Dan maar wachten op de volgende uitverkoop

0
test

@chefry verwacht dan niet dat die meteen ook in de aanbieding zal zijn.

0
test

@SuperDre Ik wacht geduldig af totdat die in de aanbieding is

0
test

Epic games heeft evil dead en vanaf 24 november star wars squadrons er gratis op staan. Mocht iemand interesse hebben ;)

0
test

@Deadspacer zag dat van Squadrons, dacht echt, kut, had em begin vorig jaar gekocht voor 22 euro, maar nog steeds niet aan toegekomen om em te spelen, zal me leren om toch buiten mijn standaard maxprijs van 5 euro te gaan, haha.

0

Aanbevolen voor jou