De gamereleases van september 2019

De gamereleases van september 2019

Het najaar begint alweer en dat betekent dat we weer een stortvloed aan games mogen verwachten! Denk alleen alaan Fifa 20, The Legend of Zelda: Link's Awakening en Borderlands 3. Dit zijn de gamereleases van september 2019.

eFootball PES 2020

10 september - pc, PlayStation 4, Xbox One

Het nieuwe deel van Konami’s voetbalserie heet nu: eFootball PES 2020 en legt de focus op oog voor detail. De nieuwe Finesse Dribbel-mechanieken zorgen voor een authentieke voetbalervaring en onvoorspelbare scenario’s. eFootball PES 2020 krijgt ook een nieuwe Master League-modus, die spelers in de huid laat kruipen van de trainer van een club. Ook komt er een interactief dialoogsysteem en realistischere transfers. Volgens de ontwikkelaar zijn computergestuurde verdedigers ook een stuk slimmer in het blokken van schoten en passes.

eFootball PES 2020

Gears 5

10 september - pc en Xbox One

The Coalition komt deze maand alweer met het vijfde deel van Gears of War, al gaat de game inmiddels gewoon onder de naam:Gears 5. Liefhebbers van de Gears-reeks kijken ongetwijfeld al even uit naar de actie en chaos die Gears 5 te bieden heeft. Uit de Tech Test hebben we al kunnen concluderen dat Gears 5 zich vasthoudt aan hun het bekende Gears-recept. Veel bekende wapens keren terug naar het vijfde Gears-deel die te gebruiken zijn in de campaign en multiplayer. Bovendien is het in Gears 5 mogelijk om je eigen Escape-map te maken; spelers kunnen diverse soorten kamers aan elkaar verbinden en ook aanpassen hoeveel en wat voor soort vijanden er in elke kamer aanwezig zijn. Ook de soorten wapens en hoeveelheid ammunitie is volledig aanpasbaar. Daarnaast is uiteraard ook de populaire Horde-modus weer beschikbaar.

Gears 5

Borderlands 3

13 september - pc, PlayStation 4, Xbox one en, Google Stadia

Het langverwachte derde deel uit de Borderlands-reeks is deze maand eindelijk speelbaar. Gearbox heeft ons beloofd dat het volgende deel van de lootshooter een hele hoop chaos gaat brengen. In deze knotsgekke game blijft Gearbox trouw aan de vorige games en borduurt het vrolijk verder op de avonturen van vier Vault Hunters. Dit spel kan je prima in je eentje spelen, maar is ook speelbaar met drie vrienden erbij. Borderlands 3 biedt namelijk voor het eerst aparte loot voor iedereen aan. Bovendien introduceert Gearbox in Borderlands 3 het ping-systeem wat de communicatie eenvoudiger maakt. Al met al lijkt Borderlands 3 een traditioneel verlengstuk van de eerste twee spellen te worden met vooral meer van alles.

Borderlands 3

Daemon X Machina

13 september - Switch

Daemon x Machina is een third-person shooter waarbij je in een mech suit het opneemt tegen AI-bestuurde robots. De mech suit is volledige naar eigen smaak aan te passen met een arsenaal aan wapens. Door meer vijanden te verslaan, worden mogelijkheden vrijgespeeld. De straling die vrijkwam door de botsing van de maan op de planeet zorgde ervoor dat de AI zich tegen de mensheid keerde. De Outers, een groep piloten die het commando voeren over de mechs, kregen speciale krachten nadat ook zij geraakt werden door deze straling en gaan het opnemen tegen de AI, ook wel Arms of Immortals genoemd. De game heeft ook een multiplayer-functie waarbij je samen met je vrienden kan vechten.

Daemon X Machina

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

20 september - Switch

The Legend of Zelda: Link’s Awakening wordt deze maand eindelijk uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het originele spel was 20 september 1993 voor het eerst te spelen op de Game Boy en was een daverend succes. Nu, ruim 25 jaar later, wordt het spel in een compleet nieuw en schattig jasje gestoken. Nintendo geeft Zelda-veteranen de mogelijkheid om het mysterieuze eiland van Koholint opnieuw te verkennen. De bedoeling van deze remake is om Zelda-spelers te confronteren met de basis van de franchise. Veel spelers kennen Zelda nu van titels als bijvoorbeeld Breath of the Wild en Twilight Princess, maar zijn onbekend met de oorsprong van de spellen. Even ouderwets Zelda spelen met een top-down-perspectief en de avonturen van Link zo authentiek mogelijk herleven.

links awakening

Cat Quest 2

24 september -pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Cat Quest 2 is een openwereld actie-rpg waarbij je speelt als een kat en hond. Verken de wereld die gevuld is met monsters, dungeons en quests. Het is aan jou om vrede terug te brengen naar het land in een tijd van oorlog. De katten van Felingart vechten met de honden van het Lupusrijk. Speel alleen of met een vriend in multiplayer en ga op ontdekkingsreis om de tronen van de twee koningen terug te winnen.

Cat Quest 2: The Lupus Empire

The Surge 2

24 september - pc, PlayStation 4 en Xbox One.

The Surge 2 is een third-person actie-rpg van de Duitse studio Deck 13. Nadat jouw vliegtuig wordt neergeschoten door een mysterieuze storm, beland je in Jericho City. Al snel word je wakker in een vervallen detentiefaciliteit omringd door soldaten. De stad wordt overspoeld door robots en een altijd groeiende nanostorm. Neem het op tegen deze meedogenloze vijanden en gebruik items die je hierdoor ontvangt om sterker te worden. Je kan gebruikmaken van wapens, implantaten en drones om jezelf te upgraden.

The Surge 2

Code Vein

27 september - pc, PlayStation 4 en Xbox One

Torenhoge wolkenkrabbers zijn graven geworden voor de geschiedenis van de mensheid. De wereld is verscheurd door de Thorns of Judgement en de geheime organisatie Vein herbergt de laatste overlevenden die de Revenants genoemd. Zij offeren hun herinneringen op om onmenselijke krachten te krijgen. Deze krachten komen echter ook met een nadeel: een lust voor bloed. Revenants die hun bloedlust niet onder controle kunnen houden veranderen in duivelse monsters genaamd the Lost.

Code Vein

Fifa 20

27 september - pc, PlayStation 4 en Xbox One

De maand september betekent zoals altijd een nieuw Fifa-spel en we zijn inmiddels alweer aangekomen bij Fifa 20. Wat is er in Fifa 20 allemaal nieuw? Uitgever EA heeft aangegeven dat ze “goed hebben geluisterd naar hun fans”, en zegt dat het spel beter wordt dan al zijn voorgangers. Niet zo raar natuurlijk, het is immers het nieuwste Fifa-spel en deze belofte maken ze elk jaar. Er zijn zeker een hoop vernieuwingen aan het volgende Fifa-deel toegevoegd. Fifa Street is bijvoorbeeld eindelijk weer terug en dit keer hoef je het spel niet apart te kopen aangezien het gewoon in Fifa 20 inbegrepen zit. Deze spelmodus gaat onder de naam: Fifa Volta en stuurt spelers de straten op om de vetste tricks en goals te maken. Verder zijn er ook weer nieuwe speler-ratings wat het spel op zijn kop zet. Tot slot is het interessant om te vermelden dat de bal niet langer over het veld ‘glijdt’ maar op onvoorspelbare en realistische manieren heen en weer stuitert.

fifa 20, volta

Ori and the Blind Forest

27 september - Switch

Ori and the Blind Forest komt na een release op pc en Xbox One ook naar de Switch. Het bos, Nibel, is aan het sterven en het is aan Ori om het bos te beschermen tegen een duistere vijand. De speler baant zich een weg door de verschillende platforms en lost puzzels op. Verder wordt er gebruikgemaakt van een upgrade-systeem om Ori’s skills te verbeteren. Volgens de ontwikkelaar wordt de game in 60fps vertoond, met 1080p in docked-modus en 720p in handheld-modus.

ori and the blind forest

Ook verschijnen in augustus onder andere: Spyro Reingited Trilogy (3 sep, Switch, pc), NBA 2K20 (6 sep, PS4, pc), Battlewak (10 sep, PS4), Session (13 sep, pc), Truck Driver (19 sep, PS4, Xbox One), The Surge 2 (19 sep, PS4, pc), Dead By Daylight (19 sep, Switch), Mario Kart Tour (25 sep, Android, iOS), Code Vein (27 sep, PS4, pc), Dragon Quest XI:Echoes of an Elusive Age(27 sep, PS4, Switch, pc),Tropico 6 (27 sep, PS4, Xbox One)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou