De gamereleases van mei

De gamereleases van mei

Waar de eerste paar maanden van 2022 enkele knallers op het gebied van gamereleases met zich meebrachten, lijkt het tempo deze lente iets lager te liggen. In mei verschijnen dan ook weinig grote titels, hoewel er ongetwijfeld een paar spellen tussen zitten die je niet wil missen!

De gamereleases van de maand worden mede mogelijk gemaakt door Game Mania XP, hiermee spaar je coins, unlock je badges, ontvang je kortingen, krijg je persoonlijke vouchers en nog veel meer!

Lees hier meer over partnercontent op Gamer.nl

Halo Infinite seizoen 2 – Lone Wolves

3 mei – Xbox Series X en S, Xbox One en pc

Het tweede seizoen van Halo Infinite gaat bijna van start. Hij duurt drie maanden en is dus korter dan het eerste seizoen. Lone Wolves introduceert twee nieuwe maps, waaronder de eerste Big Team Battle-map Breaker. De andere map, Catalyst, is een stuk kleiner en dient als een arenamap. Naast een gloednieuwe battle pass voegt Halo Infinite seizoen 2 ook drie nieuwe gamemodi toe: Last Spartan Standing is een “free-for-all eliminatiemodus”, in King of the Hill gaat het erom wie een bepaalde zone het langst in zijn bezit kan houden en ten slotte is er Land Grab. Die modus is een combinatie van King of the Hill en een andere klassieke modus, Territories. Spelers strijden om de controle van vijf zones op de map, die wanneer ze eenmaal ingenomen zijn niet meer door de tegenpartij ingenomen kunnen worden.

Bestel de game op Game Mania voor Xbox Series X en S en Xbox One.

Sifu: Vengeance Edition

3 mei – PlayStation 5 en PlayStation 4

Sifu is al enkele maanden uit op PlayStation-consoles en pc, maar een fysieke versie was nog niet beschikbaar. Sifu: Vengeance Edition is de naam van deze nieuwe editie, die naast een disc nog wat extra’s met zich meebrengt. Zo zit er een steelbook bij inbegrepen, net als drie bedrukte kaarten, het uit 48 pagina’s bestaande The Art of Sifu-boek en een kopietje van de digitale Sifu-soundtrack. Verder is Sifu: Vengeance Edition hetzelfde als we in februari al voorgeschoteld kregen: een snoeiharde game waarin de speler ouder wordt wanneer hij sterft, in een poging om het einde van een level te bereiken voordat het te laat is. Hier is zeer precieze kungfu-actie voor nodig, die zelfs de meest ervaren vechtspelspeler tot het uiterste zal drijven.

Bestel de game op Game Mania voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Evil Dead: The Game

13 mei – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc

Evil Dead: The Game is een co-opspel dat tot en met vier spelers tegelijk gespeeld kan worden. In het spel stapt de speler in de schoenen van bekende Evil Dead-personages als Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar en meer. Ook is het mogelijk om het als de sterke Kandarian Demon op te nemen tegen Ash en zijn vrienden. Evil Dead belooft bovenal een bloederig avontuur te worden waar spelers met hun vrienden veel mee kunnen lachen. De laatste Evil Dead-game verscheen alweer in 2005, dus het is hoog tijd dat we Ash en co weer eens in de spotlight zien staan!

Vampire: The Masquerade – Swansong

19 mei – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc

Vampire: The Masquerade – Swansong is een verhalende rpg gebaseerd op de World of Darkness. Speel als drie bloeddorstige vampiers en gebruik hun krachten om de vele mysteries te ontrafelen en het lot van zowel de drie hoofdpersonages als de stad Boston te bepalen. Het is aan de speler om elke situatie nauwkeurig te analyseren, want alle sociale interacties met personages hebben gevolgen voor de afloop van het verhaal. Vampire: The Masquerade – Swansong is gebaseerd op de vijfde editie van het pen-en-papier-rollenspel Vampire: The Masquerade en bevat een opzichzelfstaand verhaal.

Bestel de game op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Sniper Elite 5

26 mei – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc

Ongeveer vijf jaar na het verschijnen van het vierde deel is het binnenkort eindelijk tijd voor Sniper Elite 5. De actie verplaatst zich naar Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. De speler heeft als hoofdpersonage Karl Fairburne een nazi-complot ontdekt, Operatie Kraken, dat het tij van de oorlog in het voordeel van de nazi’s kan keren. Qua gameplay heeft ontwikkelaar Rebellion vooral de systemen uit de eerdere games verfijnt, maar ook een geheel nieuwe invasiemodus gecreëerd. In deze multiplayermodus kunnen spelers online elkaars wereld betreden, om daar de andere speler uit te schakelen voor hij zijn missie voltooit.

Bestel de game op Game Mania voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Overige releases

• Oaken (3 mei, pc, Switch)

• Trek to Yomi (5 mei, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

• Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters (5 mei, pc)

• Eiyuden Chronicle: Rising (10 mei, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc)

• Salt and Sacrifice (10 mei, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc)

• We Were Here Forever (10 mei, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

• Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars (11 mei, pc)

• Little Witch in the Woods (16 mei, pc)

• Deliver Us the Moon (19 mei, PlayStation 5 en Xbox Series X en S)

• Crossfire: Legion (24 mei, pc early access)

• Hardspace: Shipbreaker (24 mei, PlayStation 4, Xbox One en pc)

• Streets of Rage 4 (24 mei, Android en iOS)

• My Time at Sandrock (26 mei, pc)

• Kao the Kangaroo (27 mei, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc)

• Snowrunner (31 mei, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mager maandje dus maar ja nog vol in Elden ring. Nu eindelijk Renala the Queen of the full moon verslagen. Maar ben voor het restant voor mijn gevoel nog wat te zwak. Dus maar even rond zwerven.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou