Update: 'Modern Warfare-reboot wordt 30 mei aangekondigd'

Update: 'Modern Warfare-reboot wordt 30 mei aangekondigd'

Update: Het nieuwe Call of Duty-spel, dat volgens meerdere bronnen een soft reboot van de Modern Warfare-serie is, wordt waarschijnlijk aanstaande donderdag aangekondigd.

Nieuwswebsite Gaming Intel zegt dit gehoord te hebben van dezelfde anonieme bron die eerder ook de titel van het spel onthulde. De bron zegt bovendien dat het verhaal van de nieuwe Call of Duty-game hedendaags terrorisme bevat. Door eerdere geruchten werd 30 mei al genoemd als onthullingsdatum van het nieuwe spel, omdat de meeste Call of Duty-aankondigingen altijd op donderdagen worden gedaan.

Origineel bericht: Twitter-gebruiker LongSensation zegt te weten dat de Call of Duty-game van dit jaar 'Call of Duty: Modern Warfare heet.' Jason Schreier van Kotaku bevestigt dit op Twitter.

Volgens de Kotaku-journalist, die vaak dit soort informatie heeft, wordt Modern Warfare een soft reboot van de serie. Vermoedelijk houdt dit in dat de game teruggaat naar de kern van de serie, die begon met Call of Duty 4: Modern Warfare in 2007. In 2017 verscheen Modern Warfare Remastered.

Veel gamers vinden de naam verwarrend, aangezien bovenstaande titels praktisch gezien dezelfde naam dragen. Activision heeft zelf echter nog niets naar buiten gebracht over de Call of Duty-game van dit jaar. Mogelijk wordt de game onthuld tijdens E3 2019.

Infinity Ward ontwikkelt de Call of Duty-game die dit jaar verschijnt. Volgens Activision bevat de game een singleplayer-campagne, een multiplayer-modus en een 'co-op-ervaring.' Dat laatste zou een Zombies-, battle royale- of Spec Ops-modus kunnen betekenen.

Laatst verscheen het nieuws dat Treyarch de ontwikkeling van de Call of Duty-game van 2020 heeft overgenomen en Black Ops 5 wordt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze nu een remaster van het meest recente deel uitbrengen, verkoopt ie ook als een tierelier.

0

Waarom zou je dat doen breng gewoon modern warfare 4 uit en begin dan weer eens aan een nieuwe serie of nog beter een nieuwe game.

0
test

@Inkmastery Modernwarfare 4 + remaster van 2 en 3 erbij zou ik ook al mooi vinden. Wat ze uiteindelijk maken ik ga hem sowieso halen als er een singleplayer bij zit.

0

Aanbevolen voor jou