Dark Souls Trilogy komt op 1 maart naar Europa

Dark Souls Trilogy komt op 1 maart naar Europa

De Dark Souls Trilogy verschijnt op 1 maart 2019 in Europa. Op verschillende webshops is de trilogie geplaatst voor zowel de Xbox One als de PlayStation 4. Voorheen was de game alleen in de Verenigde Staten en Azië te krijgen.

Afgelopen augustus kondigde uitgever Bandai Namco op Gamescom de lanceringsdatum van 19 oktober aan voor Dark Souls Trilogy. Een dag na de aankondiging werd via een Twitter-bericht van de ontwikkelaar bekend dat de game niet in Europa ging verschijnen. In plaats daarvan werd op dezelfde dag van de lancering Dark Souls Remastered uitgebracht op de Nintendo Switch in Europa. Nu wordt de trilogie in maart alsnog in Europa uitgebracht.

Dark Souls Trilogy bevat een remastered-versie van Dark Souls, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades. Daarnaast krijgt de game alle originele soundtracks uit de franchise. Het nieuws dat de game richting Nederland komt is bekendgemaakt via Game Mania. De game wordt aangeboden tussen de 65 en 70 euro.

Watch on YouTube

Dark Souls Trilogy verschijnt op 1 maart voor Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op dit punt kan het toch echt niet anders zijn dat alleen een dorpje Galliërs de games nog niet hebben.

0
test

@gimbal2 Daar woon ik dan blijkbaar in, en aangezien niet (bijna) iedereen is zoals jij suggereert, kan het nog wel eens tegenvallen hoeveel mensen de games nog niet hebben.

0
test

@gimbal2 DS nog nooit gespeeld, dus blijkbaar ook een Galliër ;-)

0
test

zijn deze games net als de dark souls 1 remaster ook zo geremastered?(dark souls 2 en 3) of is het alleen even een nieuw likje verf eroverheen en that's it?

0

@Marcus88 Pakket bevat Ds1Remastered en daarnaast een Ds2-heruitgave die enigzins als remaster gezien kan worden. Ds3 is gewoon de normale game met alle DLC erbij. Als je ze nog niet hebt 100% een aanrader, zo wel een leuk pakket voor de diehard verzamelaar dus. Zie niet zo goed wat er momenteel geremastered zou moeten worden aam DS3 overigens, spel ziet er zéér goed uit!

0
test

@Witty1889 DS2 SOTFS loopt anders ook rete soepel op de consoles dus die heeft ook geen remaster nodig!

0

Aanbevolen voor jou