Cyberpunk 2077 uitgesteld naar 19 november

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar 19 november

Cyberpunk 2077 is uitgesteld naar 19 november. Dat laat ontwikkelaar CD Projekt Red weten via Twitter.

"Wie bekend is met de manier waarop we games ontwikkelen, weet dat we niets uitbrengen wat nog niet klaar is", zeggen mede-oprichter Marcin Iwiński en studiohoofd Adam Badowski. "Klaar als het af is, is niet zomaar een zin die we zeggen omdat het goed klinkt. Het is iets waar we voor staan, zelfs als we daardoor de wind van voren krijgen."

CD Projekt Red geeft aan dat de game momenteel 'af' is wat content en gameplay betreft. Daarmee doelt het op de quests, tussenfilmpjes, skills en spullen. De studio wil de game echter nog verder balanceren, verschillende systemen beter testen en bugs fiksen.

Tot slot meldt CD Projekt dat gamers volgende week de eerste hands-on previews van Cyberpunk 2077 kunnen verwachten. Ook houdt het een presentatie, Night City Wire, op 25 juni. Een tijd is nog onbekend.

Cyberpunk 2077 is in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Xbox Series X-bezitters krijgen op een later tijdstip een gratis update.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was toch van plan om m op de ps5 te halen. Dus voor mij geen probleem. Hoe minder ik er van kan zien hoe beter ^^

0
test

@CroniC is nog niet bekend of er een ps5 versie komt. Xbox heeft ook maar 1 versie zover bekend en die upgrade automatisch naar series x

0
test

@hulstpower Die komt heus wel naar de ps5

0
test

@hulstpower "Vanaf 13 juli moet iedere game die door Sony wordt gecertificeerd voor de PS4 ook op de PS5 kunnen draaien. De forwards-compatibiliteit moet er ook in blijven zitten na de release van de console; ontwikkelaars mogen die niet weg halen, schrijft Eurogamer op basis van documenten op Sony's interne website voor ontwikkelaars." Komt na 13 Juli uit, dus zal ook de Sony versie gewoon op de ps5 werken zonder extra kosten.

0
test

Toevallig net voor blackfriday volgens mij toch wat volgens geruchten de ps5 en series x uit moeten komen.

0
test

@hulstpower Dat word gekkenhuis op blackfriday je hebt de animatronic baby yoda van Hasbro en dan ook nog Cyberpunk 2077.

0

Aanbevolen voor jou