Cyberpunk 2077 op dit moment bestverkochte Steam-game

Cyberpunk 2077 op dit moment bestverkochte Steam-game

Cyberpunk 2077 is de bestverkochte Steam-game van het moment.

Dat blijkt uit deze officiële lijst. De game verscheen eind 2020, maar de verkoop van het spel is omhoog geschoten door een prijsdaling van vijftig procent, als onderdeel van de herfstuitverkoop van het platform. Mensen kunnen de game nu voor 29,99 euro kopen.

De toename in verkoop heeft er ook voor gezorgd dat de gemiddelde beoordeling van gebruikers is gestegen. De gemiddelde beoordeling van de game, die op lancering werd gehekeld door fans en pers vanwege de vele aanwezige bugs en andere problemen, staat op dit moment gemiddeld op 'grotendeels positief'. Recente recensies van spelers zijn gemiddeld 'erg positief'.

Pawel Sasko, de CD Projekt Red-werknemer die verantwoordelijk was voor de missies in Cyberpunk 2077, uit op social media zijn dankbaarheid voor de positieve reacties. Zijn tweet is hieronder te zien.

Vorige week gaf CD Projekt al aan dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk bekend moet komen te staan als erg goede game. "We denken dat Cyberpunk 2077 op de lange termijn als een erg goede game gezien gaat worden, en net als onze andere games jarenlang blijft verkopen - zeker aangezien hardware steeds krachtiger wordt en we de game blijven verbeteren."

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ugh, jammer. Hartstikke leuk dat ze "hard" hebben gewerkt om alle ellende te fixen maar puur door het glashard liegen over deze game van te voren gun ik ze helemaal niks. Ze wisten dondersgoed dat deze game in een bizar slechte staat was maar toch uitbrengen, en dan nog vlak voor release zeggen dat de PS4 en Xbox one versie "zelfs nog beter liepen dan verwacht". Jammer dat mensen ze toch nog belonen.

0
test

@Zut Ik denk dat je overdrijft met Cyberpunk 2077 en zeker als je de slechte launch vergelijkt met Anthem, PES 22 en GTA remastered. Cyberpunk was prima speelbaar op de PC, maar helaas totaal onspeelbaar op de oude gens. Eigenlijk hadden ze veel later moeten launchen en zeker op de oude consoles. Gelukkig gaan ze Cyberpunk niet zomaar loslaten en krijgen wij straks net als Witcher3 een goed uitgewerkt spel.

0
test

@StormFox Cyberpunk is, met afstand, de slechtste launch ooit. Dat de game op de PC goed functioneerde doet niet ter zake. Totaal onspeelbaar op de PS4 en de X1, maar dan ook echt onspeelbaar. Dus nee, Zut overdrijft niet.

0

@Zut Het is niet gezond om dit soort haat te koesteren en je schiet er ook echt helemaal niets mee op. De mensen waar je het over hebt zijn niet de mensen die zichzelf kapot hebben gewerkt om de game speelbaar te krijgen. Ik gun de echte harde werkers bij dat bedrijf het wel. De rest mag in de stront zakken (marketing en management met name), maar niet ten koste van de goede mensen.

0

En ik vind hem nog te duur, wacht nog wel een jaartje of 2 :)

0

@Floks De game is voor ongeveer 20 euro op te tikken wat voor een titel als deze niet teveel geld is maar het hangt van je budget af natuurlijk. Ik vond de game erg tof ondanks de bugs die voorbij kwamen en dat je duidelijk merkt als je afwijkt van de hoofd verhaallijn dat de game daar niet brengt wat ze beloofden. Ik had hier totaal geen problemen mee omdat ik geen completionist ben en voor dit soort type game van 30-40 uur het wel genoeg vind tenzij het exceptioneel goed is maar meestal worden de games in mijn ogen dan te lang en uitgerekt. Ik heb de game al lang niet aangeraakt alleen kan de game zeker aanraden voor de prijs als je van dit soort type games houd.

0

@004 Ik ben (helaas) een persoon die alles rustig wil spelen en als het af is( lees geen of weinig bugs). Met meer dan 300+ games op Steam en dan nog geen EA, UBI, Blizzard, of andere meegerekend, heb ik genoeg alternatieven. Ik heb de Witcher 3 met alle uitbreidingen 1 jaar geleden gekocht en dat beviel me prima voor 12.50 euro. Klopt Budget is wel een probleem, Ik hou van games en blijf ze kopen, maar koop maar eens een nieuwe pc, daar zit mijn probleem! :)

0

Aanbevolen voor jou