Cyberpunk 2077 krijgt eigen Nvidia GeForce-videokaart

Cyberpunk 2077 krijgt eigen Nvidia GeForce-videokaart

Cyberpunk 2077 krijgt mogelijk een eigen grafische processor. Dat blijkt uit een conversatie op Twitter tussen het Twitter-account van de game en Nvidia GeForce.

Het gesprek begon toen Cyberpunk 2077 aan het techbedrijf vroeg of het mogelijk was om een speciale vidokaart te maken voor de game die later dit jaar uitkomt. Nvidia GeForce deed eerst alsof ze hier niets van afwisten, maar plaatsten uiteindelijk een foto met de hint dat de videokaart er inderdaad aankomt. Je kan de tweet hieronder bekijken. Het is nog niet bekend om welk type videokaart het gaat.

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit op de PlayStation 4, pc, Google Stadia en Xbox One.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een click bait titel. De titel impliceert dat de gpu er zeker komt. Terwijl het vooralsnog niet meer is dan 2 Twitter berichten.

0
test

@darkmanwls maar als een bedrijf zegt: stay tuned en plaatst zelfs een geblurde foto. Wat voor informatie heb jij dan nog meer nodig om te kunnen bevestigen dat de gpu er zeker komt?

0
test

@Millman7 Toe ik reageerde was die geblurde foto er nog niet, maar alleen de 2 berichten die voor wat hierboven staat er waren.

0
test

Waarschijnlijk een Cyberpunk edition met een reskin, wat getweakte clocksnelheden en misschien wat ander extern design. Kan me niet voorstellen dat er een heel apart model voor cyberpunk komt (zoals een rtx 3061 oid)

0
test

@melody Vooral de vraag of het een model uit nieuwe of oude serie is.

0
test

@melody RTX2077 ;)

0

Aanbevolen voor jou