Current gen-versie The Witcher 3 niet in ‘development hell’ volgens CD Projekt Red

Current gen-versie The Witcher 3 niet in ‘development hell’ volgens CD Projekt Red

The Witcher 3-ontwikkelaar CD Projekt Red benadrukt dat de current gen-upgrade van het spel niet in “development hell” zit.

CD Projekts senior vicepresident of business, Michal Nowakowski, zegt tegen investeerders dat enkele nieuwskoppen hem zijn opgevallen na de bekendmaking dat de ontwikkelaar zelf verder gaat met het ontwikkelen van The Witcher 3 voor current gen-consoles. “Ik zag een die echt mijn aandacht aantrok: ‘Witcher 3 next-gen voor onbepaalde tijd uitgesteld’. Dat klinkt alsof het spel in een of andere development hell zit”, zegt Nowakowski.

Hij gaat verder: “Ik wil melden dat dat geen feiten zijn. Er wordt veel geïnsinueerd dat we pas in Juni volgend jaar releasen, ofzo. Maar dat is zeker niet het geval. [..] Het enige wat we zeggen is dat we in-house verder gaan met het ontwikkelen. We zijn onze planning aan het evalueren, daar is wat onderzoekwerk voor nodig. Dat is alles wat we zeggen.”

“Niemand zegt dat het spel voor zeer grote tijd is uitgesteld. Dat is alles wat ik kan zeggen over Witcher next-gen, ik wilde dat feit even benadrukken.”

De Xbox Series X-/S- en PlayStation 5-versie van The Witcher 3 stond oorspronkelijk gepland voor vorig jaar, maar werd in oktober uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2022. Woensdag meldde CD Projekt Red dat het spel weer uitgesteld wordt, maar een nieuwe releasedatum is niet bekendgemaakt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@redactie: "Juni" is juni.

0
test

@jsk Boeit echt niemand wat

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ah, dus ze zitten juist in development hell XD

0

Aanbevolen voor jou