ctOS-app voor Watch Dogs vanaf vandaag te downloaden | Gamer.nl

ctOS-app voor Watch Dogs vanaf vandaag te downloaden | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Met de gratis app, die dient als aanvulling op Watch Dogs, laat gebruikers het opnemen tegen pc- en consolespelers. Met twee racemodes moeten de spelers van de hoofdgame racen van checkpoint naar checkpoint, terwijl ctOS-gebruikers hun best moeten doen om hen dwars te bomen. Dit kunnen ze doen door blokkades op te werpen en al hackend chaos te veroorzaken.

De app bevat 26 races en geeft gebruikers de mogelijkheid om elke race naar eigen smaak aan te pa en. Bovendien is een map generator inbegrepen bij de ctOS-app.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou