Crytek-ontwikkelaar trekt uitspraken over PlayStation 5 terug

Crytek-ontwikkelaar trekt uitspraken over PlayStation 5 terug

Ali Salehi, een ontwikkelaar bij Crytek, heeft zijn uitspraken uit een interview met Vigiato over de PlayStation 5 teruggetrokken. De ontwikkelaar zegt niet meer achter de inhoud van het interview te staan.

Ali Salehi gaf onlangs een interview met Vigiato,een gameplatform uit het Midden-Oosten. In het interview gaf Salehi aan dat de PlayStation 5 de beste kaarten in huis heeft tegenover de Xbox Series X. De ontwikkelaar maakte ook de claim dat meerdere ontwikkelaars de PS5 het de makkelijkste console ooit vonden om mee te werken. Daarnaast was Salehi vol lof over de snelle SSD van de PS5. Hij legt uit dat Sony’s console sneller is met het schakelen tussen games dan de Xbox Series X. Volgens Salehi zou er geen programmeur te vinden zijn die een voordeel kan vinden van de Xbox Series X die de PS5 niet heeft.

Nu zegt de Crytek-ontwikkelaar dat hij vanwege persoonlijke redenen niet meer achter de inhoud van het interview te staan. Het hele interview is offline getrokken en ook de Twitter-gebruiker@man4deadheeft alle tweets verwijderd waarin hij quotes uit het interview had vertaald. Iemand wilde dit interview in elk geval laten verdwijnen. De precieze reden voor het verwijderen van het interview is niet bekend.

Bekijk hier een lijst met alle informatie en geruchten over de PlayStation 5.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@niqomipa Zo openlijk een platform voortrekken is redelijk dombo gedrag tegenwoordig. Die knuppel leeft onder een steen. Puntje bij paaltje hebben ze de inkomsten van XBox verkopen gewoon zeer hard nodig, Microsoft zo te kakken zetten is best wel jezelf in de voet schieten. Ik vermoed dat een hoge pief bij Microsoft een belletje heeft gedaan naar de CEO van Crytek. De persoonlijke reden is: ik wil graag mijn baan behouden.

0

@gimbal2 Nou dat werkt niet zo helemaal denk ik. Ik denk dat dat belletje misschien wel heeft plaatsgevonden, maar dat er niet per se gedreigd is. MS heeft helemaal niets te zeggen over zijn baan of inkomsten. Ik denk meer dat Salehi nogal overdreven heeft over de prestaties van de PS5 t.o.v. de XBox, wat de motivatie van hem was in deze laat ik in het midden. Misschien wilde hij een wit voetje halen bij Sony, Crytek heeft het immer al jaren niet heel makkelijk en wilde hij Sony laten zien dat hij grag ingelijfd wil worden.

0
test

Ik lees de laatste tijd wel meer vreemde dingen omtrent de PS5... Er is iets gaande, wat niet zo positief ik, denk ik...

0
test

@PietS. Zoals?

0

@CroniC De PS5 wordt te heet. Sony heeft de Xbox series X gezien en is vreselijk geschrokken, shit, zij kunnen het wel. Het ontwerp van d PS5 zal herzien worden. Waarom denk je dat we nog geen plaatjes van het uiterlijk gezien hebben... Juist... Hou rekening met uitstel.

0
test

@PietS. Nu ben ik benieuwd!?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Waarschijnlijk doelt Piet op dit https://www.psu.com/news/checkpoint-is-the-ps5-in-trouble/

0
test

@tyberium Yes, dat! Ik zeg niet dat het waar is, maar als er snel achter elkaar veel “negatief” nieuws naar buiten komt, dan is dat meestal geen goed teken.

0

Aanbevolen voor jou