Conan Exiles-studio gaat games rondom Dune maken

Conan Exiles-studio gaat games rondom Dune maken

Conan Exiles-ontwikkelaar Funcom heeft een deal gesloten om games te maken gebaseerd op het Dune-universum.

Funcom heeft de deal gesloten met Legendary Studios, een divisie van Legendary Entertainment, dat weer de film- en televisierechten op Dune heeft. De deal is zes jaar geldig en dat moet "minstens" drie games op pc en consoles opleveren.

Een open wereld multiplayergame gaat dit jaar sowieso in pre-productie. Deze beschrijving heeft wel wat weg van Conan Exiles. Meer details over wat voor soort games er worden gemaakt zijn nog niet bekend.

Dune is een science-fictionverhaal van Frank Herbert dat diverse vervolgen en een bioscoopfilm heeft gekregen. Er wordt tevens een nieuwe film gemaakt met onder andere Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) in de hoofdrol die in 2020 moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waren hier niet vroeger RTS games van? Meen me te herinneren: Dune Dune II Dune 2000 Maar ben wel heel erg benieuwd hoe ze deze gaan uitwerken :)

0
test

@TheHatedOne Jazeker! Heb vooral Dune 2 heel erg veel gespeeld met de Harkonnen en Artreides. Weet alleen de 3e house even niet meer... Waren de voorlopers van de C&C serie als ik het me goed herinner

0
test

@woutzorz Ordos

0
test

@woutzorz The noble Atreides, the insidious Ordos and the evil Harkonnen. Only one house will prevail. Your battle for Dune begins......NOW!

0
test

Eerste reactie: yes, hyped, ik ben gek op Dune! Tweede reacteie: open wereld multiplayergame? Laat maar dan ...

0
test

@Baukereg Naja ben dan toch wel benieuwd of je net als de fremen op die wormen kan rijden. of hoe ze die uberhaupt erin verwerken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou