Company Of Heroes 3 ontvangt gratis update Operation Sapphire Jackall

Company Of Heroes 3 ontvangt gratis update Operation Sapphire Jackall

De update komt in de loop van vandaag uit

Vandaag komt er een gratis update voor Company of Heroes 3 uit, genaamd Operation Sapphire Jackall.

Dat heeft ontwikkelaar Relic Entertainment aangekondigd. Het gaat om de eerste grote update van de game. 

Met Operation Sapphire Jackall worden onder andere dagelijkse en wekelijkse uitdagingen aan de game toegevoegd. Deze uitdagingen bestaan bijvoorbeeld uit het slopen van vijftig voertuigen met anti-tank-geweren. 

Verder worden er nieuwe cosmetische items toegevoegd om de troepen mee uit te rusten in single- en multiplayer. Een deel daarvan kan gekocht worden met echt geld, maar een deel kan ook ontgrendeld worden door het spel te spelen. 

Verder worden er diverse verbeteringen doorgevoerd aan de game. Meer details zijn hier te lezen.

Company of Heroes 3 verscheen afgelopen februari op pc. De game richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het spel begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika komt in de game voorbij. Dit jaar moet Company of Heroes 3 ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen.

Kamal van de Pol gaf een 8 in de Gamer.nl-recensie: "Company of Heroes 3 bouwt voort op wat de vorige games zo goed maakt. De tactische en tegelijk chaotische manier van oorlogsvoering is dankzij de nieuwe gameplayelementen nog soepeler en vergt minder micromanaging. Door een gebrek aan grote veranderingen voelt het eindresultaat als meer van hetzelfde, maar de liefhebber zal daar vooral blij mee zijn."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou