Community Director CD Projekt Red hint naar betekenis van onbekend Witcher-medaillon

Community Director CD Projekt Red hint naar betekenis van onbekend Witcher-medaillon

Marcin Momot, Community Director bij CD Projekt Red, wijst met een tweet mogelijk op de betekenis van het onbekende Witcher-medaillon waar de nieuwe game mee werd aangekondigd.

Momot reageert op Twitter met een instemmende GIF op twee fans die speculeren over de betekenis van het Witcher-medaillon. Een van hen vraagt zich af of het medaillon erop wijst dat de nieuwe School, zoals de organisaties heten die Witchers grootbrengen en opleiden, is opgericht met behulp van het bloed van Ciri.

De andere fan maakt de opmerking dat het medaillon de vorm van een lynx heeft. Momot reageert op beiden met een GIF waarop iemand ja knikt, waarmee hij de theorieën lijkt te bevestigen. Dat betekent dus niet dat Ciri per se een rol speelt in de game, alleen dat zij verantwoordelijk was voor het oprichten van de nieuwe School.

Elke School in de wereld van The Witcher heeft een unieke medaillon. Zo draagt Geralt of Rivia een wolfmedaillon die aangeeft dat hij bij de School of the Wolf hoort. De School of the Lynx behoort niet tot de canon van het The Witcher-universum - noch in de spellen, noch in de boeken. Er is tot nu toe alleen fan-fictie over geschreven. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien introduceren ze een nieuw personage opgeleid door Ciri.

0
test

Het is een lynx inderdaad, kijk maar naar die oren.

0

Aanbevolen voor jou