CoD: Modern Warfare 2-bèta had bijna 170.000 gelijktijdige spelers op Steam

CoD: Modern Warfare 2-bèta had bijna 170.000 gelijktijdige spelers op Steam

Er waren gisteren bijna 170.000 gelijktijdige spelers van de Call of Duty: Modern Warfare 2-bèta op Steam.

Dat blijkt uit cijfers van SteamDB. Er was de afgelopen 24 uur een piek van 168.330 gelijktijdige spelers, waarmee het spel games als Halo: The Master Chief Collection, Left 4 Dead 2, Fifa 22 en The Division heeft ingehaald. Er zijn wel nog veel meer spelers nodig om in de top 10 te komen, maar voor een bèta is het extra indrukwekkend.

Meer dan een week geleden was de bèta van Modern Warfare 2 al beschikbaar op PlayStation-consoles, maar afgelopen weekend kwam de bèta ook naar pc en Xbox.

Overigens zijn er op internet beelden opgedoken van cheaters in Modern Warfare 2 - die hebben het spel dus ook al gevonden. Zo worden er wallhacks en aimbots gerbuikt. Ontwikkelaar Infinity Ward gaf dit weekend al aan actie te ondernemen tegen de cheaters in de bèta. Omdat de cheaters vooral op pc lijken voor te komen, kiezen veel consolespelers er voor om crossplay uit te zetten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@redactie: er mist een nulletje in de kop/titel van het artikel.

0
test

@Nefarius Nulletje toegevoegd!

0
test

@MichelMusters Merci bien!

0
test

ai das niet best, cheaters dan he. Misschien dat ik em over sla want het cheaten zelf verpest het niet voor me, de twijfel dat iemand skill heeft of een cheater is, verpest het voor me. Verder heb ik in het weekend de beta multiplayer ook gedaan. Het lvlen van wapens is wel ff wennen, ook niet helemaal duidelijk hoe je meer voortgang krijgt, ook is bepaalde XP blocked voor bepaalde wapens, maar dat kan ook door de beta komen. Was rond lvl 18 gekomen en hoorde toen dat alles gereset word wanneer de beta klaar is. Toen was ik er ook klaar mee :)

0
test

@-JK- valt allemaal reuze mee in de praktijk, zou hem daar zeker niet voor laten liggen. Elk COD deel speel ik pak em beet een uurtje of 60-100, in dat tijdsbestek kom ik hooguit eens een enkele cheater tegen, te tellen op 1 hand.

0
test

@nicster ik heb daar toch een andere ervaring mee. in de beta had ik soms wel twijfel maar was er nooit een overduidelijke cheater, maar in warzone waren het er best veel, elke avond wel eentje.

0

Aanbevolen voor jou