City of Heroes Dark Mirror update zorgt voor grafische verbeteringen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast het toevoegen van reflectie op water en andere oppervlakken, heeft de game vanaf nu schaduw die in realtime wordt gerenderd. Daarnaast zijn er nu verbeterde lichteffecten. Ook is het vanaf nu mogelijk voor spelers om een dubbelganger te bevechten als onderdeel van een nieuwe verhaallijn. Verder zijn er nieuwe manieren om de verhaallijn te vertellen toegevoegd en zijn de staart-onderdelen van personages volledig geanimeerd.

De tweede uitbreiding voor City of Heroes komt binnenkort uit onder de titel Going Rogue. In deze uitbreiding is het voor spelers voor het eerst mogelijk om een slechterik te worden. Op dit moment is er nog geen concrete releasedatum voor de uitbreiding gemeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou