Centrale verhaallijn Final Fantasy 15 is vijftig uur lang | Gamer.nl

Centrale verhaallijn Final Fantasy 15 is vijftig uur lang | Gamer.nl

Tijdens een NicoNico-livestream heeft Hajime Tabata, de director van Final Fantasy 15, meer details onthuld over de nieuwe Final Fantasy-titel. Tabata bevestigt onder andere dat de centrale verhaallijn in het spel ongeveer vijftig uur duurt. 

Eerder schatte Square Enix dat spelers in totaal rond de veertig uur nodig zouden hebben om het hoofdverhaal uit te spelen. Volgens de ontwikkelaar heeft de game veel meer volume dan in eerste instantie werd gedacht. 

Er wordt op dit moment gewerkt aan optimalisatie van de game. Tabata bevestigde tijdens de stream daarnaast dat het doel is om een framerate van 30fps aan te houden. Volgens de director is dit onderdeel van de game nog niet volledig geoptimaliseerd en wordt hieraan gewerkt. Als het behouden van 30fps niet lukt, kijkt de ontwikkelaar naar andere mogelijkheden.

Andere onthulde informatie bevestigt de aanwezigheid van Cactuars in Final Fantasy 15. Square Enix geeft daarnaast aan dat er gekeken wordt naar een PlayStation 4-bundel in combinatie met de game.

Op 31 maart vindt een release-evenement plaats voor Final Fantasy 15. Tijdens dit evenement wordt onder andere een tech demo getoond voor de game en wordt de resolutie van de game bevestigd. Daarnaast verschijnt tijdens dit evenement ook een nieuwe Japanse trailer. Het evenement wordt live uitgezonden op Twitch, de officiële site van het evenement en YouTube. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou