CD Projekt Red stopt ondersteuning consoleversies Gwent

CD Projekt Red stopt ondersteuning consoleversies Gwent

CD Projekt Red stopt met het ondersteunen van de PlayStation 4- en Xbox One-versies van Gwent: The Witcher Card Game.

De digitale kaartgame gebaseerd op het gelijknamige kaartspel in The Witcher 3: Wild Hunt kwam een jaar geleden op consoles uit, maar CD Projekt stopt de ondersteuning nu en richt zich alleen op de pc- en mobiele versies. "We kunnen verschillende versies van Gwent niet blijven ondersteunen terwijl we ze tegelijk updaten", aldus een blogpost. Daarbij zijn de versies op pc en mobiel het meest populair.

Als gevolg van deze keuze kunnen Gwent-spelers op consoles nu geen aankopen meer met echt geld maken. Vanaf 9 december komen er geen reguliere updates meer uit en wordt ook matchmaking met andere platforms uitgeschakeld. Wel kunnen consolegamers hun progressie verplaatsen naar de game via GOG. Dit is mogelijk van 9 december tot 9 juni 2020.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toevallig eergisteren op mijn xbox gedownload :/

0
test

Als ze dat niet kunnen dan doen ze toch echt iets heel ergs fout.. Er zit iets anders achter, want dit is een game die weinig kracht vraagt en daarmee dus heel simpel is om een multiplatform engine voor te gebruiken/maken. Valt me enorm tegen van CDP, vooral omdat de next-gen consoles gewoon backward compatible zijn, dus de game kan dan nog lang mee.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou