CD Projekt Red brengt gratis modtool uit voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red brengt gratis modtool uit voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red heeft een gratis modtool voor Cyberpunk 2077 uitgebracht.

De REDmod-tool kan gedownload worden via Steam en CD Projekt zelf en stelt gebruikers in staat om relatief gemakkelijk mods te maken en installeren in de game.

"Dit helpt gebruikers om hun eigen ervaringen aan te passen en creëren in Cyberpunk 2077, waaronder custom geluiden, animaties, scripts en meer. We zullen het continue updaten terwijl we updates voor de game zelf uitbrengen om het compatibel te houden."

Kortgezegd moet dit het maken, installeren en gebruiken van mods makkelijker maken voor spelers. Mensen die de tool niet willen gebruiken, kunnen ook nog altijd oude mods via de archive-folder inladen. "Maar die verschijnen niet in het REDmod-menu. Nieuwe mods die compatibel zijn met REDmod moeten voor de beste ervaring via de nieuwe modsfolder worden toegevoegd."

Eerder deze week kondigde CD Projekt Red een uitbreiding voor Cyberpunk 2077 aan, genaamd Phantom Liberty. De uitbreiding verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Phantom Liberty breidt een bestaand district van Night city uit en bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren ook terug. De ontwikkelaar liet weten dat het de enige uitbreiding is die voor de game gepland staat.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

CD Projekt Red krabbelt toch langzaam weer op en wint het vertrouwen van de fans terug. Ze hebben Cyberpunk stukje bij beetje goed opgepoetst en dit is ook gewoon weer een win.

0
test

@gusanito ja, het is geen supervernieuwende titel, maar desondanks is het wel een uitstekende game geworden. Ik ben benieuwd wat de modders ermee kunnen.

0
test

Mee eens, fijne grote game. En sinds 1.5 en nu 1.6 lekker speelbaar! Mooie open wereld die wel leeft zoals de witcher.

0

Aanbevolen voor jou