Cavill zou al na tweede seizoen The Witcher hebben overwogen te vertrekken

Cavill zou al na tweede seizoen The Witcher hebben overwogen te vertrekken

Acteur Henry Cavill zou na het tweede seizoen van The Witcher al hebben overwogen de serie te verlaten.

Dat meldt het over het algemeen betrouwbare Redanian Intelligence te hebben vernomen van een bron. Na de opnames van het tweede seizoen zou Cavill al hebben getwijfeld aan zijn toekomst binnen de serie, omdat hij niet op één lijn zou hebben gezeten met de producenten vanwege meningsverschillen over Geralts rol binnen The Witcher.

Redanian Intelligence zou deze berichten toen al hebben vernomen, maar er geen melding over hebben gemaakt omdat ze onwaarschijnlijk leken. Cavill was naar de buitenwereld toe immers enthousiast over de rol.

Inmiddels is gebleken dat Cavill niet in het vierde seizoen van The Witcher zit. De rol van Geralt of Rivia wordt vanaf dan gespeeld door Liam Hemsworth. De opnames van het derde seizoen hebben al plaatsgevonden en daarin is Cavill dus nog wel als Geralt te zien.

Officieel heeft niemand zich nog uitgelaten over de reden van Cavills vertrek, al wordt er wel hevig gespeculeerd. Naast het feit dat hij de rol van Superman weer oppakt in meerdere films, zou Cavill het ook niet eens zijn geweest met de richting die de serie opging - hij zou hebben geëist dat de serie zich meer aan het bronmateriaal zou hebben gehouden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij was in het begin super enthousiast dat hij, als groot fan van the Witcher, Geralt mocht gaan spelen, dus ik denk zelf dat hij het niet eens is met het verloop van de serie. Als je iets zo graag doet, prop je dat wel tussen Superman opnames in, of andersom.

0
test

@Aerofox81 Zijn beslissing is kort na dat meerdere schrijvers van de serie hebben toegegeven de boeken en het spel helemaal niets te vinden. Wat lijkt te passen in de creatieve verschillende inzichten met Cavill die inderdaad groot fan is. Gezien dit een passie project voor hem is(hij krijgt er maar 'relatief' weinig voor betaald, wat hem niet uitmaakte), maar als deze passie niet gedragen wordt door hen die het uitschrijven en hij zal moeten volgen daarin, is het logisch dat de passie dan deaud is.

0
test

Ik dacht dat hij ook fan van de games was. Laats kwam er toch ook nieuws naar buiten dat de schrijvers of andere medewerkers van de serie helemaal niks met de games en boeken hebben? dat ze dat soms ook belagelijk maakte. Waarschijnlijk sturen hun de serie een kant op die niet goed zal passen bij de games en boeken, en ik denk dat Henry dat ziet er er niet mee eens was en daarom weg wilde.

0
test

@-JK- Ah precies dit ja wat ik ook regen Aerofox81 zei, maar onnodig was.

0

Aanbevolen voor jou