Cast van live-action Knuckles-serie bekendgemaakt

Cast van live-action Knuckles-serie bekendgemaakt

Zoals eerder bekendgemaakt keert Idris Elba terug als Knuckles

De cast van de aankomende live-action Knuckles-serie is bekend.

Dat valt op Variety te lezen. Vorig jaar werd al aangekondigd dat Knuckles, een personage uit de Sonic-franchise die ook in de tweede film te zien was, een eigen serie krijgt op Paramount+. In Nederland is veel content van die streamingdienst via SkyShowtime te zien.

Het was al bekend dat Idris Elba wederom de stem van Knuckles in gaat spreken, maar nu is ook de rest van de cast bekend. Zo keert Adam Pally (Happy Endings) terug als Wade Whipple. Hij speelde die rol ook al in de films. Verder zijn Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Scott Mescudi (Don't Look Up), Julian Barratt (Mindhorn), Rory McCann (Game of Thrones) en Ellie Taylor (Ted Lasso) te zien. Tika Sumpter keert terug voor de rol van Maddie.

De productie van de serie is al begonnen in Londen. John Whittington, die het script van Sonic the Hedgehog 2 schreef, heeft ook de pilotaflevering geschreven. Jeff Fowler, die de films regisseerde, zal ook de pilot regisseren. De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van de tweede en derde film - laatstgenoemde moet eind 2024 in de bioscoop draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom konden ze het niet doen net als Mario? Juist dat er mensen in zitten maakt het een stuk minder. Ik heb alleen deel 1 gezien. En het leukste was Jim Carrey als Eggman :D

0
test

@Dealer X Jim Carrey is in deel 2 nog beter. Snel kijken dus

0
test

@chefry klinkt goed. Binnenkort maar is doen thx :)

0

Aanbevolen voor jou