Carlton- en Floss-dansjes uit Forza Horizon 4 gehaald

Carlton- en Floss-dansjes uit Forza Horizon 4 gehaald

Via een Series 5-update voor Forza Horizon 4 heeft Playground Games enkele dans-emotes uit de game verwijderd.

De Series 5-update is eigenlijk bedoeld om extra content toe te voegen en allerlei bugs op te lossen, maar Playground heeft het moment dus ook aangegrepen om de 'Carlton'- en 'Floss'-emotes uit de game te halen.

Hoewel er geen reden is gegeven, lijken de rechtszaken die tegen Epic Games lopen de motivatie achter deze wijziging. Russell Horning, ook bekend als de Backpack Kid en de bedenker van de Floss, alsmede Fresh Prince-acteur Alfonso Ribeiro, die de Carlton populair maakte, klagen Epic Games aan voor het gebruik van hun danspassen in de battle royale-game Fortnite.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat het nou of dansende auto's of over Fortnite? Kan iemand Michel een verse bak koffie brengen

0
test

@aSTetsuo Als je nooit Forza Horizon 4 hebt gespeeld dan snap ik je reactie. Je kan namelijk een character kiezen en deze voorzien van diverse customisations. Deze character zie je voor en na de race en in je auto zitten, tijdens laadschermen en net voor de race kan je character een emote doen.

0
test

@MelvinChowder wow... die functie is useless...

0
test

@MelvinChowder Ah duidelijk, dank je :) Wat een vreemde keuze om zoiets in een racegame te stoppen. Maar ja, als het in de ene game werkt zal het in de andere ook wel werken :') Heb je desondanks wel je verse bak koffie gehad?

0

Aanbevolen voor jou