Call of Duty Warzone Mobile wordt donderdag getoond, eerste teaser online

Call of Duty Warzone Mobile wordt donderdag getoond, eerste teaser online

Activision houdt aanstaande donderdag een Call of Duty Next-livestream waar het onder andere Call of Duty Warzone Mobile toont.

Het bedrijf plaatste een korte teaser van Call of Duty Warzone Mobile online, waarbij werd gemeld dat op 15 september Call of Duty Next wordt uitgezonden. Daarin wordt niet alleen meer van de mobiele versie van Warzone getoond, ook nieuwe details rondom Modern Warfare 2 en Warzone 2 zullen de revue passeren. De livestream vindt om 18:30 uur Nederlandse tijd plaats.

De officiële website van de mobiele game is ook live, al is daar nog geen verdere informatie te vinden. Afgelopen maart liet Activision al weten aan een mobiele versie van de battle royale-shooter Warzone te werken. De free-to-play-game kwam in 2020 uit op consoles en pc en wist binnen dertien maanden meer dan honderd miljoen spelers aan te trekken. 

De mobiele versie van Warzone droeg voorheen de codenaam Project Aurora. Afgelopen mei konden sommige spelers het spel al uitproberen via een gesloten alfa. Kort daarna lekten er al beelden uit, waaruit bleek dat de Verdansk-map in ieder geval in de game zit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iedereen sluit zijn controller aan op hun mobiel en gaan! Terug naar Verdansk

0

Aanbevolen voor jou