Call of Duty: Warzone is speelbaar zonder PlayStation Plus-abonnement

Call of Duty: Warzone is speelbaar zonder PlayStation Plus-abonnement

Mensen die Call of Duty: Warzone willen spelen op de PlayStation hebben geen Plus-abonnement nodig.

Call of Duty: Warzone kwam gisteren uit op verschillende platformen. De game beschikt over crossplay, wat het mogelijk maakt om samen te spelen op alle platformen. Net als bij Fortnite en Apex Legends is er geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de battle royale-modus te spelen. Xbox One-gebruikers hebben nog wel een Xbox Live Gold-abonnement nodig om Warzone te kunnen spelen.

De map in Warzone is vele malen groter dan die van Blackout en laat 150 spelers per potje toe. De game voegt een aantal nieuwe elementen toe, zoals de Gulag - waarin spelers vechten voor hun leven - en geld om perks en killstreaks te kopen.

Call of Duty Warzone is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Call of Duty: Warzone

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat gebruiken die voor motor in de game?Kunnen ze daar niet programmeren?12 Gb geheugen,kan je dat los kopen? 170 Gb,krijg ik daar alle games van 2019 bij?Ik moest het spel op 1280 bij 720 spelen en ben 13e geworden,knap?met een 45 FPS knap op een GTX 1660ti? Laat ze eerst eens een mooi spel op de Amiga programmeren met 3 Mb.De 1660 was vorig jaar nog een mooie HD kaart of nie?Ik schei er mee uit en doe er niet meer aan mee.

0
test

De eerste die mij dit in 4K laat zien op de de PC en 1e wordt krijg van mij een reis naar Mars. Ff bukken en 2 jaar tijd hebben,net zo als de mensen die dit spel hebben gemaakt?

0

Aanbevolen voor jou