Call of Duty: Modern Warfare krijgt vermoedelijk battle royale-modus

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vermoedelijk battle royale-modus

Er is een reële mogelijkheid dat Call of Duty: Modern Warfare gaat beschikken over een battle royale-modus. In een recent interview met Game Informer praat Ben Hanson met Infinity Ward's art director Joel Emslie onder andere over een mogelijke battle royale-modus in de game.

Eerder meldde ontwikkelaar Infinity Ward dat de online-modi van Modern Warfare maps bevatten die geschikt zijn voor honderd spelers. Echter hebben zowel ontwikkelaar Infinity Ward als uitgever Activision nog niet expliciet aangegeven dat er een battle royale-modus in de game komt.

Tijdens het

Watch on YouTube

tussen Hanson en Emslie worden in een korte tijd veel vragen gesteld aan Emslie over de aankomende game. Bij de eerste paar vragen antwoordt Emslie snel en duidelijk, maar moet hij meer nadenken over zijn antwoord wanneer hem de vraag over de populaire modus wordt gevraagd. Uiteindelijk antwoordt Emslie: 'We zullen moeten afwachten'. Vervolgens probeert Hanson duidelijkheid te scheppen door te vragen of hij zelf een battle royale-modus zou willen zien. Hierop antwoordt Emslie dat hij het persoonlijk een leuke modus vindt.

Watch on YouTube

Hiermee is het nog niet met zekerheid vast te stellen dat er daadwerkelijk een battle royale-modus komt, maar wijst dit interview de fans van de franchise zeker een bepaalde richting op.

In het interview met Gamer.nl zei Ben Garnell van Infinity Ward over battle royale:

"We zijn grote fans van het genre, maar nu richten we ons op Modern Warfare en grootschalige oorlogsvoering. We willen zowel de kleine trainingsmaps, als de tactische maps, als de grote gevechten goed neerzetten."

Hoe dan ook is een battle royale-modus een logische stap voor Infinity Ward gezien het succes van de vorige Call of Duty-game, Black Ops 4, waarin de modus veel succes realiseerde. Daarnaast zijn de maps in de online modi geschikt voor het grote aantal spelers bij een battle royale.

Call of Duty: Modern Warfare lanceert op 25 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop het niet. Vind er helemaal niks aan en als de normale multiplayer er minder van wordt hoeft het van mij al helemaal niet

0

Als ik dit interview nuchter bekijk trek ik juist de conclusie dat ze daar totaal niet mee bezig zijn.. Bjjzonder dat hier de conclusie wordt getrokken dat het vermoedelijk wel een battle Royal modus gaat krijgen!

0

Aanbevolen voor jou