Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag nieuwe maps en modi

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vandaag nieuwe maps en modi

Vandaag verschijnen er nieuwe maps en een nieuwe modus voor Call of Duty: Modern Warfare.

Update: Naast de nieuwe maps en de gamemodus Hardpoint zijn ook verschillende wapens opnieuw gebalanceerd, zo is de veel te sterke 725 Shotgun nu minder krachtig op lange afstand. Bovendien is het geluid van voetstappen minder goed hoorbaar en is de terugslag op wapens groet geworden wanneer speler gebruik maken van de mount-functie.

Bekijk hier de volledige patch notes.

Origineel: Zo krijgt de multiplayermodus de map Shoot House. Deze map bevat drie 'lanes' vergelijkbaar met veel maps uit de Black Ops-reeks. Ook de Ground War-modus krijgt een nieuwe map in de vorm van Krvnik Farmland.

De nieuwe multiplayermodus die toegevoegd wordt is Hardpoint, dat bekend is uit eerdere Call of Duty-games. Spelers die een 'hardpoint' hebben veroverd ontvangen punten zolang deze onder hun controle is. Anders dan in Headquarters is dat spelers altijd kunnen respawnen.

Ontwikkelaar Infinity Ward maakte eerder al bekend dat alle nieuwe content voor Call of Duty: Modern Warfare gratis wordt. De afgelopen weken heeft de ontwikkelaar al nieuwe modi toegevoegd. Sinds een paar dagen zijn ook de nachtelijke maps weer speelbaar.

Call of Duty: Modern Warfare is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelijk effe uitproberen als ik thuis ben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de game steeds meer ga waarderen, wat een spel.

0
test

Netjes hoor

0

Aanbevolen voor jou