Battle royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare gelekt

Battle royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare gelekt

Er is nieuwe informatie en een map gelekt voor een nieuwe Call of Duty: Modern Warfare-modus. Het zou gaan om een battle royale-modus genaamd Warzone.

Over deze battle royale-modus is al een een lange tijd gespeculeerd, nu lijkt deze mode er eindelijk aan te komen. Daniël Ahmad, een bekende analist, laat via Twitter weten dat we Warzone binnenkort kunnen verwachten.

Warzone

Naast de naam en de bevestiging dat de modus er al snel aan komt, is de map ook uitgelekt. Het is zelfs mogelijk om de nieuwe map te verkennen door de toeschouwersmodus gebruikt tijdens een privéspel op de seizoen 2-map Atlas Superstore. Dan kun je door een ruwere versie van de map heen vliegen.

Warzone
Warzone
Warzone

Na de lancering van het tweede Modern Warfare-seizoen waren veel fans niet blij dat het spel zo groot was om te downloaden. Paul Haile van Infinity Ward biedt via Twitter zijn verontschuldiging aan. Hij laat weten dat ze hard hun best doen om de downloadgrootte en schijfruimte beperkt te houden.

“We zenden een nieuw asset-pakket om de algehele grootte van de game te verkleinen. Dit is de reden dat de update van vandaag zo groot was. Na de download van vandaag download zul je zien dat, ook al is seizoen 2 toegevoegd, de game minder plaats zal innemen op jouw harde schijf”.

Daarnaast laat Haile weten dat met deze update de data beter te beheren is en deze update zal voorkomen dat toekomstige updates zo groot zijn, inclusief nieuwe seizoenen. Bij een volgende update zal er zelfs een dlc-beheerscherm komen voor console-gebruikers. Daarin kan de speler kiezen welke dlc ze willen gebruiken en welke niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens geruchten zal de Battle Royale ook als een zelfstandige f2p game beschikbaar worden. De map is overigens een iets andere versie van de Spec Ops map met wat meer focus op de gebieden die gebaseerd zijn op MW2.

0
test

de patch voor pc was 67gig, begint nu wel krap te worden op de schijf

0

Aanbevolen voor jou