Call of Duty Mobile is 650 miljoen keer gedownload

Call of Duty Mobile is 650 miljoen keer gedownload

Call of Duty Mobile is inmiddels 650 miljoen keer gedownload.

Dat heeft Activision Blizzard laten weten. De free-to-play-game kwam in november 2019 uit en tikte precies een jaar geleden al de 500 miljoen downloads aan. De toename in downloads is vooral te wijden aan de release in China.

Activision Blizzard meldt tijdens de bekendmaking van diens fiscale jaarcijfers dat de mobiele CoD-game een recordjaar heeft gehad. Spelers hebben "meer dan 1 miljard dollar" aan de game uitgegeven. "De hoeveelheid mensen die Call of Duty maandelijks op mobiel spelen, is bijna gelijk aan Call of Duty-spelers op console en pc."

Activision Blizzard kondigde eerder al aan dat het bedrijf aan een mobiele versie van Call of Duty Warzone werkt. Vorig jaar richtte het bedrijf Solid State op, een studio die zich moet richten op het ontwikkelen van mobiele Call of Duty-games. Ook Beenox, Activision Shanghai en Digital Legends werken aan het spel, dat ergens dit jaar nog moet uitkomen.

Later dit jaar moet het door Infinity Ward ontwikkelde Call of Duty: Modern Warfare 2 uitkomen. De studio werkt ook aan een vervolg op Call of Duty: Warzone.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En nu 650.000.001 keer, ben benieuwd :-)

0
test

Ik vind CoD zo al ruk, laat staan op een mobieltje, free to play en dus vol micro transactions.

0
test

@Riyakuya Ok? Je kan de volgende keer maar beter door scrollen want hier heeft niemand wat aan.

0
test

@Mailbox Ik vind dat je best je mening mag geven hoor, ben zelf ook af en toe negatief met comments. Dat geeft een beter beeld van het complete plaatje dan alleen postief reageren.

0
test

@Mailbox je reageert anders wel dus ik heb je toch een beetje dagopvulling gegeven. Graag gedaan!

0

Aanbevolen voor jou