Call of Duty: Black Ops komt ook naar de Wii | Gamer.nl

Call of Duty: Black Ops komt ook naar de Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toen Black Ops werd aangekondigd, werd bekend dat de game uit zou komen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Er werd toen nog niets gemeld over een release van de game op Nintendo Wii. Activision heeft nu bevestigd dat Black Ops op vier verschillende platformen uitkomt, waaronder de Wii.

Coöperatieve modus

Eerder werd bekend dat Black Ops een coöperatieve modus bevat, waarin spelers samen mi ies moeten uitvoeren. Het was nog niet bekend voor hoeveel spelers dus modus is. Nu is bekendgemaakt dat twee tot vier spelerskunnen deelnemen. Verder wordt gemeld dat de modus 'verder gaat dan de singleplayer-modus', wat erop kan duiden dat de mi ies die speelbaar zijn in deze modus los staan van de mi ies die te spelen zijn in de singleplayermodus.

Black Ops

In Call of Duty: Black Ops staan de elite-eenheden genaamd Black Ops centraal. In de game moeten spelers geheime mi ies uitvoeren. Black Ops is in ontwikkeling door Treyarch en wordt uitgegeven door Activision. De game komt naar verwachting op 9 november uit op Xbox 360, PlayStation 3, PC en Nintendo Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou