Bungie werkt met NetEase mogelijk aan mobiele Destiny-game

Bungie werkt met NetEase mogelijk aan mobiele Destiny-game

Bungie werkt mogelijk aan een mobiele game in de Destiny-franchise.

Het bedrijf doet dat mogelijk in samenwerking met het Chinese NetEase. Website The Game Post heeft het LinkedIn-profiel van een NetEase-werknemer bekeken. Daarop valt te lezen dat hij in samenwerking met Bungie aan "een onaangekondigde mobiele first person shooter werkt".

The Game Post zegt daarnaast van een bron bekend met de werkzaamheden van NetEase te hebben vernomen dat er inderdaad aan een nieuwe Destiny-game wordt gewerkt. Men schijnt al twee jaar bezig te zijn met de ontwikkeling. Het spel zou daarbij volledig nieuw zijn en dus losstaan van het huidige Destiny of Destiny 2. Bungie en NetEase zouden zelfs een compleet nieuwe engine voor de mobiele game bouwen.

NetEase investeerde in 2018 al 100 miljoen dollar in Bungie om een aandeelhouder te worden. Bungie gaf toen aan dat de deal hen zou helpen om "nieuwe richtingen" te verkennen en "nieuwe werelden te bouwen". Sony kondigde in januari aan Bungie over te nemen, maar de ontwikkelaar blijft vrij om games te ontwikkelen voor elk systeem waar men interesse in heeft. De Destiny-franchise moet dan ook multiplatform blijven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah ze hebben gekeken naar hoe enthousiast men reageerde op hoe Blizzard Diablo voor mobile introduceerde? En ze willen denk ik meerijden op de IAP trein. (in mijn ogen geen positieve ontwikkeling)

0
test

Ja erg fijn hoor een fps op een touchscreen spelen. Vermoedelijk ook vol met microtransactions en dat soort onzin. Als dit het eerste is dat Sony gaat toelaten van Bungie voorzie ik niet echt een goede toekomst voor ze. Het zijn natuurlijk aannames maar gezien bijna de gehele mobiele markt is verzadigd met dat soort games zou het me sterk verbazen als deze anders gaat zijn.

0

@Riyakuya ik denk eerder dat het een idee van Sony is, zou mij niks verbazen, ze wilden ja meer live service troep maken

0
test

@Tyranus dat hoeft niet perse slecht te zijn. In principe zijn Forza Horizon en Halo MCC ook een soort live service en dat blijven top games. Als dit is wat hun onder live service gaan zien, dan weet ik niet hoeveel gamers dat zullen adopteren.

0

Aanbevolen voor jou